|

Tolu: Seçimlerden başarılı çıkacağız

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı ve Büyükşehir ile merkez ilçe adayları Gülbahçe'de düzenledikleri basın toplantısı ile seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Salih Köprülü
00:00 - 15/03/2009 Pazar
Güncelleme: 16:58 - 15/03/2009 Pazar
Yeni Şafak
Tolu: Seçimlerden başarılı çıkacağız
Tolu: Seçimlerden başarılı çıkacağız

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı Başkanı Veli Tolu, seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını daha da arttırdıklarını belirterek, olağanüstü bir olay olmazsa seçimlerde başarıyla çıkacaklarını söyledi. Toplantı sonunda konuşan Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mustafa Özkafa ise, belediyecilik geçmişlerden dolayı Konya halkının kendilerini çok yakından tanıdığını belirtti.

Mustafa Özkafa, " Biz belediye başkanlık dönemlerimizde hep kendi kaynaklarımız ile çalıştık. Belediyeyi borca ve faize batırmadık. Her türlü hizmeti halkımıza sunduk ve bu hizmetlerimizde de başarılı olduk. 28 Şubat döneminden itibaren partimizi yıpratma kampanyaları başlatıldı ve 2004 yerel seçimlerinde de bu yüzden başarılı olamadık. Konya'da mevcut belediyenin yaptıkları güzel hizmetleri takdir ederken, Konya'nın en prestijli binalarının ve arsaların belediyenin elinden çıkarılmasını doğru bulmuyoruz. Hiçbir yönetim kamunun emanetlerini istediği gibi harcayamaz. Biz halka kapalı belediye anlayışını bitirerek, halkla iç içe hizmet üreteceğiz" şeklinde konuştu.

Ayrıca Özkafa, seçim sürecinde en çok çalışan parti olduklarına dikkat çekerek, şimdiye kadar yaklaşık 15 bin esnafı işyerlerinde ziyaret ettiklerini ifade etti.













15 yıl önce