|

Trabzon'a yeni çim saha

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Atal, Trabzon'un 2009 yılı içersinde yeni bir suni çim saha ve tesise kavuşturulacağını söyledi.

Kamil Anahar
00:00 - 13/11/2008 Perşembe
Güncelleme: 16:11 - 13/11/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzon'a yeni çim saha
Trabzon'a yeni çim saha

Atal, yeni tesis için Trabzon Belediyesi ile yaptıkları görüşmede, suni çim sahanın yapılması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'na yer gösterilmesi istediklerini belirtti. Atal, belediye tarafından gösterilecek yere yapılacak tesisin tüm maliyetini kendilerinin karşılayacağını ifade etti.

Türkiye'yi baştan aşağıya tesislerle donatarak gençlerimizin daha fazla spor yaptırma imkanı sağlamayı hedeflediklerini belirten Atal, Artvin'e de suni çim saha yapacaklarını belirterek, " Artvin'de büyük bir potansiyel var. Valimizle görüşmeler yaptık. TFF'ye başvuru yapacaklar. Bu bölgemize de 2009 yılı programı içersine alarak, gençlerimizin spor yapabilecekleri tesisin yapımına başlamak istiyoruz."dedi.Atal, her türlü sporun okullara girmesi için hamleler yapmaları gerektiğinin altını çizerek, " Hiçbir zaman hazırcılıkla bir yere varılamaz. Gerek futbolda, gerekse basketbol ve diğer spor branşlarında temel alt yapıya önem vererek ilköğretim okullarına sporu sokmalıyız" diye konuştu.


15 yıl önce