|

Tuzcu; Gönül rahatlığıyla Konya'dan ayırılıyorum

Yaklaşık 5 yıldır görev yaptığı Konya Emniyet Müdürlüğünden emekli olacak olan Salih Tuzcu'ya veda ziyaretleri devam ediyor.

Yeni Şafak
00:00 - 16/09/2008 Salı
Güncelleme: 17:00 - 16/09/2008 Salı
Yeni Şafak
Tuzcu; Gönül rahatlığıyla Konya'dan ayırılıyorum
Tuzcu; Gönül rahatlığıyla Konya'dan ayırılıyorum

MÜSİAD Konya Şubesi adına, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Selçuk Öztürk, Başkan Yardımcısı Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Karapınar bir ziyaretle Salih Tuzcu'ya veda etti.

Salih Tuzcu, 18 Eylül itibariyle görevinden ayrılacağını ve İzmir'e yerleşeceğini ifade ederek, Konya'yı çok sevdiğini ve bu şehirde görev yaptığı süre içerisinde kendisini bu sevginin yönlendirdiğini ve disiplinli bir şekilde Konya'nın huzur ve sükûnu için çalıştıklarını belirtti.

Yoğun bir çalışmayla çok başarılı bir ekip kurduklarını belirterek Salih Tuzcu, "Çok çalıştık, başarılı işlere imza attık, polis merkezleri, ilçe emniyet müdürlüklerini yeni binalarla başarılı bir noktaya taşıdık. Konya'da oluşturduğumuz genç ekiple çok yararlı hizmetler yaptığımıza inanıyorum, bu nedenle gönül rahatlığı ile şehirden ayrılacağım" dedi.

Selçuk Öztürk de, "Önemli olan bundan sonraki yıllarda da bugün oluşturulan başarılı yapının devam ettirilmesidir" dedi. Öztürk, "Dünyada önemli olan gök kubbede hoş bir seda olabilmektir. Sayın Salih Tuzcu Beyin Konyalıların gönlünü kazandığını ve gök kubbede hoş bir seda olmayı başardığını düşünüyorum. Kendisinin başarılı çalışmaları ile bugün Konya'mız her açıdan huzurlu bir şehir olmuştur. Kendisine biz teşekkür ediyoruz ve kendisine uzun bir ömür ve sağlıklı bir yaşam temenni ediyoruz" diye konuştu.

Ziyarette ayrıca Öztürk, Tuzcu'ya bir hediye takdim etti.


16 yıl önce