|

Uslu: Adıyaman'a hizmet için varız

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu, yeni yönetim kurulunu basına tanıttı. İlk açıklamalarını yapan Uslu, Adıyaman'a daha güzel hizmetler için göreve talip olduklarını söyledi.

Kemal Öner
00:00 - 26/02/2009 Thursday
Güncelleme: 16:45 - 26/02/2009 Thursday
Yeni Şafak
Uslu: Adıyaman'a hizmet için varız
Uslu: Adıyaman'a hizmet için varız

Mustafa Uslu, "ATSO seçimleri dün tamamlandı. Bugün seçimler sonucunda mevcut ekibimizle birlikte çalışmalarımıza başladık. Adıyaman'a ve Türkiye'ye örnek olan bir sistemle adayımızı seçtik.Umarım herkes gerekli duyarlılığı gösterir ve oda çalışmalarına gerekli desteği verir" dedi.

Adıyaman'a hizmet etmek için geldiklerini belirten Uslu, "Biz her şeyimizle açık olacağız. Sahaya indik, gol atmaya geldik. Takımımızı bir üst lig seviyeye çıkaracağız. Mevcut odayla ilgili de bazı değişiklikler yapacağız. Orta vade arkadaşlarla konuşup bazı projeler üreteceğiz. Uzun vadede ise ATSO'ya ve Adıyaman'a yakışır bir bina yapacağız. Bu oda bize yakışmıyor. Bunu da uzun vadede yapmayı planlıyor ve Adıyaman'a kazandırmayı hedefliyoruz. Bunu da bu ekibimizle yapacağız. Buna da inancım tam" diye konuştu. Uslu, hakkında çıkan çeşitli haberlerle ilgili olarakta, bu konular üzerinde durmak istemediğini söyledi.

15 years ago