|

Zafer Havalimanı, en büyük yatırım

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, parti binasında Milletvekili İdris Bal, İl Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Emin Sarıkaya ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Kinay, "2005 yılında başlanan Zafer Havalimanı'nın Cumhuriyet tarihi boyunca Kütahya'ya yapılan en büyük yatırım olduğunu söyledi.

İha
00:00 - 28/11/2012 Çarşamba
Güncelleme: 16:21 - 28/11/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Zafer Havalimanı, en büyük yatırım
Zafer Havalimanı, en büyük yatırım

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Zafer Havalimanı'nın Cumhuriyet tarihi boyunca Kütahya'ya yapılan en büyük yatırım olduğunu söyledi. Milletvekili Kinay, parti binasında Milletvekili İdris Bal, İl Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Emin Sarıkaya ile birlikte düzenlediği basın toplantısı düzenledi.

Kütahya'nın Zafer Havalimanı ile birlikte sosyal ve ekonomik yönden büyük değişimler sağlayacağını kaydeden Kinay, Kütahya'nın devasa adımlarla atılım yaptığını anlattı. Zafer Havalimanı'nın Kütahya'ya en büyük katkıyı turizmde sağlayacağını dile getiren Kinay, turizm sektörü ile ilgilide bazı çalışmaları başlattıklarını belirtti.

Havalimanı projesinin 2005 yılında başladığını hatırlatan Kinay, muhalefetin her konuda olduğu gibi havalimanı konusunda da gereksiz spekülasyonlar yaptığını, vatandaşın zihnini bulandırdığını ancak yapılan hizmet karşısında muhalefetin sessiz kaldığını ve Kütahya'nın en büyük yatırımlarından biri olan Zafer Havalimanı açılışına da gelemediğini vurguladı.

'SİYASET HASEDE DEĞİL REKABETE DÖNÜŞMELİ'

Kütahya'nın en önemli projelerinden birini iktidar ve muhalefet el ele yapmayı arzu ettiklerini,muhalefetin sözde var olduğunu fiiliyatta ise olmadığını kaydeden Milletvekili Kinay, "İnsanlar nasıl bir cenaze töreninde bir araya gelebiliyorsa böylesine önemli bir yatırımda da Kütahya için muhalefet ve iktidar bir arada olmalıydık. Bizi ve bölgemizi ilgilendiren olaylarda bir arada olabilmeliyiz. Siyaset rekabete dönüşmeli, hasede dönüşmemeli, eyer bir siyasi parti mensubu ve milletvekili buradaki heyecanı yaşamaya imtina ediyorsa burada bir 'hasetlik' var demektir. Maalesef muhalefet sözde var fiiliyatta kimse yok. Ancak bizim için önemli olan milletimiz ve açılış coşkusunda milletimiz yanımızdaydı'' dedi.


11 yıl önce