|

Ziyaeddin Akbulut'un yüksek lisans tezi kabul edildi

İçişleri Komisyonu Başkanı ve Tekirdağ AK Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, siyasi parti programlarında Temel Hak ve Hürriyetler Meselesi başlığını taşıyan yüksek lisans tezinin başarılı bulunarak kabul edildiğini söyledi.

Mustafa Erkaya
00:00 - 17/10/2010 Pazar
Güncelleme: 18:02 - 17/10/2010 Pazar
Yeni Şafak
Ziyaeddin Akbulut'un yüksek lisans tezi kabul edil
Ziyaeddin Akbulut'un yüksek lisans tezi kabul edil

'Beşikten mezara kadar ilim öğrenmek gerekir' düsturu çerçevesinde kazandığı başarının, gösterdiği azmin gençlere örnek olmasını isteyen Akbulut, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Kamu Yönetimi bölümünde yaptığı başarılı tez ile yüksek lisansını tamamladığını ifade ederek, "Tezimde TBMM'de grubu bulunan AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Barış ve Demokrasi Partisi ile Parlamento dışından Saadet Partisi parti programı ve temel hak ve özgürlüklerin bu partilerin programlarına yansımasını ele aldım" dedi.

Okumanın yaşı olmadığına dikkat çeken Akbulut, gerçekleştirdiği başarının gençlere ilham vermesini arzu ettiğini dile getirdi. Akbulut, hazırladığı tez ile siyasi partilerin programlarını, bunları bizzat TBMM'de yaşayan birisi olarak inceleyerek, gözlemlerini ve bu konudaki düşüncelerini yansıtmaya çalıştığını belirtti. Akbulut, bu hareketinin Türk siyasi hayatına ve akademi dünyasına bir nebze katkısı olmasının kendisini çok mutlu edeceğini sözlerine ekledi.


14 yıl önce