|

Young Boys Galatasaray maç özeti, istatistikleri - Bruma yine attı!

Young Boys Galatasaray maç özetini ve istatistiklerini sizler için hazırlıyoruz. Hazırlık maçlarında İsviçre’nin Young Boys takımıyla karşılaşan Galatasaray, Bruma’nın attığı golle öne geçse de üstünlüğünü koruyamadı ve maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bruma’nın performansı ise yine çok beğenildi. İşte Young Boys Galatasaray maç özeti ve istatistikleri…

Yeni Şafak
09:32 - 20/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:36 - 20/07/2016 Çarşamba
Diğer

Young Boys Galatasaray maç özeti ve istatistiklerini sizler için hazırlıyoruz. Hazırlık maçlarında gösterdiği performansla parmak ısırtan Bruma, dün oynanan maçta yine performansını ortaya koydu ve takımı adına golü atan isim oldu. Her ne kadar ilk yarıyı önde kapatsa da Galatasaray maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. İşte Young Boys Galatasaray maç özeti…



Young Boys Galatasaray maçı istatistikleri





Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink:

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, orta saha ve forvete mutlaka transfer yapmaları gerektiğini söyledi.



Hollandalı teknik adam, İsviçre kampında katıldıkları Uhren Kupası'nda bu ülkenin Young Boys ekibi ile 1-1 berabere kalarak, kupayı kaldırdıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.



Riekerink, sezonu kısa bir süre önce açtıklarını ve bazı önemli futbolcularının henüz takıma katılmadığını belirterek, "Kupa kazanmak her zaman çok zevklidir. Bütün takımımla ve teknik ekibimle gurur duyuyorum. Zor bir hafta geçirdik. Ülkede zor günler yaşandı. Takım olarak birbirimize destek verdik. Bugün de çıkıp çok güzel bir takım ruhu ortaya koyduk. Buna ülkemizin, kulübümüzün ve camiamızın ihtiyacı vardı." diye konuştu.



Transferde istek ve beklentilerinin açık olduğunu dile getiren Hollandalı teknik direktör, şöyle devam etti:



"İhtiyacımız olan pozisyonları daha önce de belirtmiştik. Orta saha ve forvete mutlaka takviye yapacağız. Bu zamana kadar iyi performans gösteren arkadaşlarımız da oldu. İkinci kampımızda yeni isimlerin aramıza katılacağını ümit ediyorum. Transfer süreci kolay olmuyor ama yönetimimiz ve başkanımızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İstediğiniz oyuncuyu hemen almanız kolay olmuyor. Mutlaka ilerleyen günlerde aramıza katılacak oyuncular olacaktır."



Jan Olde Riekerink, başarılı performansıyla dikkati çeken Portekizli futbolcu Armindo Bruma'nın takımda kalmasını istediğini vurgulayarak, "Ben bu takımın hocasıyım ve Bruma gibi bir oyuncuyu mutlaka takımda tutmak isterim. Çok iyi oyuncu olmasının yanı sıra sosyal yönü de kuvvetli bir isim. Takıma ve kulübe en iyi şekilde katkı veren biri. Kendisinden çok memnunum." ifadelerini kullandı.




Galatasaray'da Bruma rüzgarı devam ediyor


Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de oynanan 3 hazırlık maçında da gol atmayı başardı.


Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 10 Temmuz'dan bu yana İsviçre'de çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bu süre zarfından 3 hazırlık maçı yaptı. Geçtiğimiz sezonu İspanyol ekibi Real Sociedad'da kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki genç yıldız Bruma, yeni sezon öncesi sarı-kırmızılıların oynadığı 3 hazırlık maçında da gol atmayı başardı.


İlk hazırlık maçında Thun karşısına çıkan Aslan, sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Takımının tek golünü atan Portekizli yıldız, oynadığı oyunla da taraftarları adeta büyüledi. İsviçre'nin Biel kentinde bulunan Tissot Arena'da gerçekleşen 2016 Uhren Kupası'na katılan Galatasaray, burada ilk maçında Zürih'i 3-0 ile geçmeyi başardı. Zorlu Zürih maçında da etkili bir performans ortaya koyan Portekizli yıldız, Zürih kalelerini de havalandırdı.


2016 Uhren Kupası son maçında Young Boys karşısına çıkan sarı-kırmızılılarda Bruma yine performansı ile göz doldurdu. 1-1 sona eren Young Boys maçında da son iki maçlık performansından ödün vermeyen Portekizli yıldız, ilk yarıda özellikle kanatlardan aldığı topları ileriye taşıyarak ve adam eksilterek Young Boys defansına zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 14. dakikasında sol kanattan aldığı topu ceza sahası çizgisi üzerine getiren Bruma, çok şık bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı. Maç boyunca etkili oyununu sürdüren ve 91. dakika Endoğan'a yerini bırakan Portekizli yıldız, bu sezonGalatasaray'ın oynadığı 3 maçta da gol atmayı başardı. Bruma'ya taraftarlar da tezahüratlarıyla büyük ilgi gösterdi.


Öte yandan Bruma, Young Boys maç sonrası yapılan oylama sonucu maçın adamı seçildi.



Galatasaray, Uhren Kupası'nda şampiyon oldu

İsviçre'de kamp yapan Galatasaray, Uhren Kupası'ndaki son maçında Young Boys ile 1-1 berabere kaldı ve 4 puanla şampiyonluğa ulaştı.


Tissot Arena'da oynanan mücadelede Galatasaray, 14. dakikada Bruma'nın golüyle Young Boys karşısında 1-0 öne geçti. Young Boys, 85. dakikada Jan Lecjaks'ın attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Sarı-kırmızılılar bu skorla biten maç sonunda puanını 4'e çıkardı ve Uhren Kupası 2016'nın şampiyonu oldu.


Uhren Kupası'nda Young Boys ile Mönchengladbach 3-3 berabere kalmış; ikinci maçta Zürich, Gladbach'ı 2-1 mağlup etmişti. Galatasaray ise Zürich'i Bruma, Endoğan ve Berk İsmail'in golleriyle 3-0 mağlup etmişti.



DARBEYE HAYIR PANKARTI

Bu arada Tissot Arena tribünlerindeki Galatasaray taraftarları, Türkiye'de yaşanan darbe girişimini protesto ederek, "Demokrasinin yanındayız, darbeye hayır" pankartı açtı


Young Boys Galatasaray maç özetini ve istatistiklerini sizler için hazırlıyoruz. Hazırlık maçlarında İsviçre'nin Young Boys takımıyla karşılaşan Galatasaray, Bruma'nın attığı golle öne geçse de üstünlüğünü koruyamadı ve maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bruma'nın performansı ise yine çok beğenildi. İşte Young Boys Galatasaray maç özeti ve istatistikleri…


#Young Boys
#Galatasaray
#Maç özeti
8 yıl önce