|

Kurum sahalara indi

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, bu kez yeşil sahalara indi. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi ziyaret eden Kurum, “Her mahallede spor tesislerimiz, parklarımız yürüyüş ve koşu alanlarımız olacak. Şehrimizi, spor turizminin merkez şehirlerinden biri yapacağız. Hedefimiz belli. Biz istiyoruz ki yeni Metin-Ali-Feyyazlar doğsun. Yeni Sergen Yalçınlar yetişsin” diye konuştu.

Neslihan Önder
04:00 - 18/01/2024 Perşembe
Güncelleme: 01:20 - 18/01/2024 Perşembe
Yeni Şafak
Murat Kurum, Dursun Özbek, Hasan Arat, Ali Koç.
Murat Kurum, Dursun Özbek, Hasan Arat, Ali Koç.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum bu kez yeşil sahalara indi. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe olmak üzere 3 büyük spor kulübünü ziyaret eden Kurum, kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Ardından açıklamalarda bulundu. Murat Kurum’un ilk durağı Beşiktaş Spor Kulübü oldu. Kurum’u Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat ve beraberindeki heyet karşıladı.

FORMA HEDİYE ETTİ

Kurum’a Cumhuriyetimizin 100’üncü, Beşiktaş Spor Kulübü’nün ise 120’nci yılı sebebiyle tasarlanan ve Kurum’un ismine özel 34 numaralı 2023/2024 sezonu formaları hediye edildi. Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurum, İstanbul’un olimpiyat şehri olması için çalışacaklarını belirtti. Kurum, “Tesisleşeceğiz. İstiyoruz ki burada Avrupa şampiyonaları, olimpiyat oyunları, büyük spor organizasyonları yapılsın” ifadelerini kullandı.

YENİ METİN-ALİ-FEYYAZLAR DOĞSUN

Yeni statlar, şehrin her yanına yayılan tesisler ve spor alanlarıyla İstanbul’u bir spor şehri haline getireceklerini belirten Kurum, “Biz istiyoruz ki; yeni Metin-Ali-Feyyazlar doğsun” diye konuştu.Buradan Galatasaray Spor Kulübü’ne geçen Kurum’a Kulüp Başkanı Dursun Özbek Galatasaray forması hediye etti. Fenerbahçe Spor Kulübü’nü de ziyaret eden Kurum’a burada da Kulüp Başkanı Ali Koç tarafından forma hediye edildi.

Her mahalleye spor tesisi

İstanbul’u yeni statlar, şehrin her yanına yayılan tesisleri ve spor alanlarıyla donatarak hem Avrupa’nın hem de dünyanın en güzel spor turnuvası merkezlerinden biri haline getireceklerini belirten Kurum, şöyle devam etti: “İstanbul’umuz birçok medeniyeti birleştiren, kültürü yaşatan bir şehir. İstanbul’umuzu hep birlikte el ele verip bir spor şehri yapacağız. Büyük organizasyonları İstanbul’a getirerek de şehrimizi, Spor turizminin merkez şehirlerinden biri yapacağız. Sağlıklı ve dinamik gençler yetiştirebilmek için şehri baştan aşağı yeniden değerlendireceğiz. Her mahallede spor tesislerimiz ve parklarımız olacak.”





#Murat Kurum
#Dursun Özbek
#Hasan Arat
#Ali Koç
3 ay önce