|

Üzüntü duyduk

Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım, A Milli Futbol Takımı’nın Euro 2016’da aldığı kötü sonuçlar sonrası hakarete uğrayan Fatih Terim’in kızı Buse Terim’i telefonla aradı. Yıldırım, Terim’e, bir anne olarak yaşananlardan üzüntü duyduğunu söyledi. Arda Turan’ın annesi Yüksel Turan ile de telefonla görüşerek teselli etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/06/2016 Cuma
Güncelleme: 20:32 - 23/06/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2016'da aldığı sonuç sonrasında hakarete uğrayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim'i telefonla aradı. Yıldırım, Terim'e, bir anne olarak yaşananlardan duyduğu üzüntüyü aktardı.



'İTİBAR ETME' TAVSİYESİ


Yıldırım, 6 aylık hamile olan Terim'e, kendisinin ve doğacak bebeğinin sağlığını düşünerek bu tür yazılara itibar etmemesi tavsiyesinde bulundu. Ayrıca Yıldırım, Terim'in eşi Fulya Terim ile de telefonla görüşerek, üzüntüsünü belirtti. Yıldırım, Türkiye-İspanya maçında taraftarlarca protesto edilen A Milli Futbol Takımı kaptanı Arda Turan'ın annesi Yüksel Turan ile de telefonla görüşerek teselli etti. Arda Turan, Çek Cumhuriyeti maçının ardından “Biz ne paracı olduk, ne primci olduk. Kimseden para istemedik. Benim için önemli değil de, annemi ağlatmasalar iyiydi. Bazılarını affetmeyeceğim” demişti.














#Semiha Yıldırım
#Fatih Terim
#Buse Terim
#Arda Turan
#Yüksel Turan
8 yıl önce