Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'ye transferinde bilinmeyen detay

Galatasaray'ın Ocak ayından bu yana görüştüğü ve büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Mert Hakan Yandaş'ın son anda fikir değiştirip Fenerbahçe'ye imza atması spor kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu. Peki Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'la anlaşmışken neden Fenerbahçe'yi tercih etti? Konuya ilişkin bilinmeyen detayı futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen açıkladı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Mert Hakan Yandaş

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yeni bir krize neden olan Mert Hakan Yandaş'ın transferine dair yeni detaylar ortaya çıktı. Sivasspor'da yıldızı parlayan oyuncunun ilk aşamada Galatasaray'a transfer olacağı sonrasında ise Fenerbahçe'ye imza attığı haberleri basında yer aldı. Peki buna sebep olan detay neydi?

Tecrübeli futbol adamı Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Mert Hakan Yandaş transferini bitirdiğini ancak peşinatı ödemediğini söyledi. Bundan dolayı Fenerbahçe'nin de transferi tamamlayabildiğini belirtti.

İşte Rıdvan Dilmen'in Mert Hakan Yandaş transferine dair sözleri;

  • "Galatasaray peşinatını ödeseydi Galatasaray'da olacaktı Mert Hakan. Nisan ayında peşinatı yatırmamışlar, Fenerbahçe aldı. Bunda ne var?"

Mert Hakan Yandaş'ın kariyeri

Sivasspor'da forma giyen Mert Hakan Yandaş 19 Ağustos 1994 doğumlu. Mert Hakan Yandaş profesyonel kariyerine 2012 yılında Yeşil Bursa kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Altınordu, Tirespor 1922, Menemen Belediyespor ve Sivasspor kulüplerinde oynadı. Yetenekli orta saha oyuncusu Süper Lig'de büyük takımların dikkatini 2019-2020 sezonunda gösterdiği performansla çekti.


Rıdvan Dilmen Caner Erkin'in hangi takıma transfer olacağını açıkladı

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım Başakşehir'e transfer oluyor