ÖZET | İstanbulspor - Alanyaspor: 2-1

Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında İstanbulspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayan mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetti. İstanbulspor-Alanyaspor mücdelesinde 3 puanı ev sahibi takım aldı. Maç sonucu 2-1. Maçta goller GOL: 67' Ethemi, 71' Cavaleiro, 77' Emir Kaan Gültekin’den geldi. Bu sonuçla İstanbulspor 21 puanla 17. sıraya yükseldi. Alanyaspor ise 25 puanla 11. sırada kaldı.

İstanbulspor-Alanyaspor maçı

Süper Lig'de 23. hafta heyecanı sürüyor. Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında İstanbulspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Sahadan mutlu ayrılan ev sahibi takım oldu.

Çekişmeli mücadelede gülen taraf 2-1'lik skorla ev sahibi takım oldu. İstanbulspor'un galibiyet gollerini 67. dakikada Valon Ethemi ve 77. dakikada Emir Kaan Gültekin kaydetti. Alanyaspor'un tek sayısı ise 71. dakikada Ivan Cavaleiro'dan geldi.

İstanbulspor - Alanyaspor maç özeti

İstanbulspor - Alanyaspor

İstanbulspor - Alanyaspor ilk 11

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet, Duhan, Ba, Muammer, Rroca, Lokilo, Ethemi, Emir Kaan.

Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Efecan, Fer, Ferhat, Cavaleiro, Balkovec, Yusuf, Ahmed Hassan, Lusamba, Doumbia.

Ümraniyespor ligde son olarak deplasmanda Giresunspor’u mağlup etti. İstanbul temsilcisi bu maçın ardından oynadığı 4 müsabakada da rakiplerine mağlup oldu. Ümraniye söz konusu süreçte İstanbulspor, Fenerbahçe, Antalyaspor ve Galatasaray’a yenildi.

Ümraniyespor ile Adana Demirspor, Süper Lig’de bugüne kadar 1 kez rakip oldu. Ligin ilk yarısında Adana’daki mücadeleyi Adana Demirspor, Kevin Rodrigues’in golü ile 1-0 kazandı. İki takım daha önce Spor Toto 1. Lig’de de 10 kez karşı karşıya gelmişti.

ÖZGÜN
Bugün hangi maçlar var? 5 Şubat 2023 Pazar maç programı