|

Albayrak Grubu'ndan büyük başarı: Beş kez üst üste 'İnsana Saygı Ödülü'nü almaya hak kazandı

Türkiye’nin, alanında en prestijli ve köklü insan kaynakları ödüllerinden olan 'Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri', bu yıl 23. kez sahiplerini buldu. Bu ödül, iş başvurularını en hızlı sürede ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra en çok başvuru alan ve istihdama en çok katkı sağlayan firmalara sunuluyor.

11:49 - 18/10/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Ödülü, Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü adına İşe Alım Müdürlüğü ekibi teslim aldı.
Ödülü, Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü adına İşe Alım Müdürlüğü ekibi teslim aldı.

Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri sahiplerini buldu. Şişli Bomonti Avlu’da gerçekleştirilen ödül töreninde Kariyer.net platformunda yer alan 83 bini aşkın işveren arasından 200 şirkete ödülleri takdim edildi.

Albayrak Grubu 22. ve 23. dönem “İnsana Saygı Ödülü”nü almaya hak kazanan şirketlerden biri oldu.
Bu ödül, iş başvurularını en hızlı sürede ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra en çok başvuru alan ve istihdama en çok katkı sağlayan firmalara sunuluyor.

"En iyi ve doğru yetenekleri kurumumuza kazandırma gayretimiz devam edecek"

Albayrak Grubu İşe Alım Müdürü Bilal Aydoğdu,
"İnsana Saygı Ödülü'ne beş kez üst üste layık görülmek, başarı ve gayretimizi bir kez daha tescillemiştir. Güncel gelişmeler ve teknolojiler ışığında, sektördeki en iyi ve doğru yetenekleri kurumumuza kazandırma gayretimiz devam edecek. Türkiye'nin en büyük İK platformu Kariyer.net, adaylarımızın yaşadığı işe alım deneyimini iyileştirmemize ve şeffaflaştırmamıza büyük katkı sağlamaktadır. 2022 ve 2023 yıllarında Kariyer.net üzerinden rekor iş başvurusu aldık. Şirketimize gösterilen bu teveccühle birlikte yapılan tüm iş başvurularını titizlikle inceliyor, değerlendiriyor ve olabildiğince hızlı bir şekilde geri dönüş sağlamaya çalışıyoruz. Bu ödül hepimize büyük ve güçlü bir motivasyon sağladı. Süreçlerimize destek sağlayan tüm yöneticilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım. Bundan sonraki çalışmalarımızda da modern, şeffaf ve insana saygılı İK uygulamalarını hayata geçirerek, ülke istihdamına katkı sağlamaya devam edeceğiz
” dedi.

Ödülü, Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü adına İşe Alım Müdürlüğü ekibi teslim aldı.

#Albayrak Grubu
#Kariyer.net
#İnsana Saygı Ödülü
#Bilal Aydoğdu
7 ay önce