|

Hyundai’de kiralama dönemi

LeasePlan ile güçlerini birleştirme kararı alan Hyundai Assan, “Hyundai Araç Kiralama” adıyla yepyeni bir ortaklığa adım atıyor. Bu yeni program sayesinde öncelikli olarak KOBİ’lere, avukat, doktor, eczacı gibi vergi levhalı gerçek kişilere ve kurumsal müşterilere Hyundai markası güvencesiyle operasyonel kiralama imkanı sağlanacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 00:01 - 9/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Hyundai tüm Türkiye’yi dolaşacak olan pop-up showroom’da tüm binek modellerde operasyonel kiralama yapılabileceğini duyurdu.
Hyundai tüm Türkiye’yi dolaşacak olan pop-up showroom’da tüm binek modellerde operasyonel kiralama yapılabileceğini duyurdu.

Hyundai tüm Türkiye’yi dolaşacak olan pop-up showroom’da tüm binek modellerde operasyonel kiralama yapılabileceğini duyurdu. Daha hızlı çözüm için özel olarak hazırlanan hyundaiarackiralama.com.tr websitesi üstünden kolayca teklif alma imkanı sunulurken operasyonel kiralama yapmak isteyen tüketicilere en yakın ildeki yetkili satıcılar ile ulaşılacak.

BİNEK ARAÇLARINI KİRALAYACAK

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, “2018’in ilk çeyreğinde binek otomobil pazarında yüzde 7,7’lik pay ile üçüncü sırada bulunuyoruz. Sektörün en önemli oyuncularından biri olarak, Hyundai Araç Kiralama sayesinde zengin model yelpazemizde bulunan tüm binek araçlarımızda operasyonel kiralama imkanını sunacağız. Bu doğrultuda global çözüm ortağımız LeasePlan’e bize sağladıkları tüm imkanlar için teşekkür ediyoruz. Müşterilerimize vakit kazandırmak için hızlı çözümler oluşturup hyundaiarackiralama.com.tr websitesi üstünden talep oluşturacağız” dedi.


27 BİN ADET ARACI VAR

LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay ise şunları söyledi: “Tüm dünyada operasyonel kiralama ve mobilite sektörünün liderlerinden biri olan LeasePlan’in Türkiye ofisi olarak 27 bin aracı aşan bir filo büyüklüğüyle sektörün önemli oyuncularından birisi olmayı sürdürüyoruz. Pazar hedeflerimiz doğrultusunda, Hyundai markasıyla işbirliğinin pozitif etkilerini rahatlıkla görebileceğiz.”

#Hyundai Assan
#​LeasePlan
#Türkay Oktay
6 yıl önce