|

2019 şifresi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün il başkanları toplantısında partisini 2019 seçimlerine taşıyacak olan teşkilatlarla ilgili ipuçlarını verdi. Yeni teşkilat yönetimlerinde, “gayretli, üretken, dinamik, güçlü’ isimler yer alacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:57 - 3/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

AK Parti’yi 2019 seçimlerine taşıyacak teşkilatın şifreleri belli oldu. Yarın beldelerden başlayacak olan parti kongreleri ile şekillenecek yeni teşkilat yönetimlerinde, “gayretli, üretken, dinamik, güçlü’ isimler yer alacak. AK Parti kaynakları açılımları şöyle özetledi:

SAHADA OLACAKLAR

Propaganda çalışmalarını masa başında değil sahada bizzat yürüten teşkilat yöneticileri yeni teşkilatlarda yer alacak.

GAYRETLİ, ÜRETKEN

Seçim çalışmalarında gösterilen performans dikkate alınacak. 16 Nisan referandumunda alınan sonuçlar göz önünde bulundurulacak. Projelerle ile seçmene dokunabilen, yaratıcılık konusunda başarılı isimlere teşkilat yönetimlerinde yer verilecek. Yenilikçilik ve öngörü kapasitesi yüksek isimlerin teşkilatlarda yer alması hedefleniyor.

VİZYON KATABİLEN

Özellikle 2023 hedeflerine yönelik çalışmalara vizyon katabilecek isimler bu kapsamda belirlenecek.Cumartesi günü yapılan il başkanları toplantısının basına kapalı bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl sonuna kadar bütün ilçe teşkilatlarının kongrelerini tamamlamasını istedi.

YORGUN OLAN
NÖBETİ DEVREDECEK

Metal yorgunluğu ifadesini tekrarlayan Erdoğan’ın, teşkilatlarda yorgunluk belirtileri görülen isimlerin yerine daha dinamik, daha üretken isimlerin getirileceğini söylediği belirtildi.

#AK Parti
#Recep Tayyip Erdoğan
#Türkiye
7 yıl önce