|

AK Parti’de üç koldan hazırlık

AK Parti, mart seçimine üç koldan hazırlanıyor. Altı ay kalan seçimler için Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş başkanlığındaki strateji ekibi izlenecek yol haritasını ve içeriği için mesai harcarken, mahalli idarelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığındaki mahalli idareler ekibi de sahayı izlemeye aldı.

Fazlı Şahan
04:00 - 21/09/2018 Cuma
Güncelleme: 03:26 - 21/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
AK Parti, 17 yılda gerçekleştirdiği büyük değişimi vatandaşlara anlatacak.
AK Parti, 17 yılda gerçekleştirdiği büyük değişimi vatandaşlara anlatacak.

Mevcut başkanların performansı, halkın yaklaşımı izlenirken aday isimleri de mercek altına alındı. Söylemde yol kazalarını önlemek için çalışan ekip de mahalli seçim sürecinde tek sese odaklandı.

AK Parti strateji, aday belirleme ve sahaya odaklanırken Teşkilat Başkanlığından da tabana seçime ilişkin ilk talimatlar gitmeye başladı.

İLK TALİMATLAR GİTTİ...

Teşkilattan ‘sandık merkezli’ çalışılması istendi. Bu kapsamda teşkilatlar AK Parti’nin 17 yılda gerçekleştirdiği büyük değişimi vatandaşlara anlatacak. Teşkilata verilen talimatta seçmenlerin mahalli seçimlerde bölgesel sorunlara daha fazla önem verdiği belirtilerek, çalışmalar esnasında teşkilatların AK Parti’nin şehircilik vizyonunu halkla paylaşması vurgulandı.

TOPLUMSAL HAFIZA TAZELENECEK

AK Parti toplumsal hafızaya da seslenecek. AK Parti kaynakları “17 yılda gerçekleştirdiğimiz büyük dönüşüm halka anlatılacak. Hiç kuşkusuz mahalli seçimlerin kendi dinamikleri var. Seçmenlerimiz tercihte bulunurken mahalli meseleleri bu seçimlerde daha fazla merkeze alıyor. Teşkilatlarımız da bir yandan bizim şehircilik vizyonumuzu paylaşırken, bir yandan da bugüne kadar yapılanan hizmetlerimizi anlatacaklar” dedi.

ORTAK MESAJLARI ANINDA PAYLAŞIN

Diğer taraftan teşkilat sosyal medya üzerinden ortak mesajlar verilmesi konusunda da uyarıldı. Parti ile ilgili sosyal medyada ortaya atılacak yanlış haberlere karşı tüm teşkilatın aynı anda örgütlenmesi ve Cumhurbaşkanı’nın vereceği mesajlar ile parti yönetiminin görüşlerinin anında teşkilatlar vasıtasıyla sosyal medyada hızlı bir şekilde paylaşılması istendi.

#AK Parti
#Yerel Seçim
6 yıl önce