|

Cumhur İttifakı’nın Adana çıkarması

Adana’da Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi. İstasyon Meydanı’nda miting havasında geçen tanıtım toplantısına çok sayıda AK Partili ve MHP’li katıldı.

Yeni Şafak
04:00 - 27/01/2019 Pazar
Güncelleme: 03:09 - 27/01/2019 Pazar
Yeni Şafak
Konuşmaların ardından Mevlüt Karakaya ile Mahir Ünal Cumhur İttifakı’nın başkan adaylarını tanıttı.
Konuşmaların ardından Mevlüt Karakaya ile Mahir Ünal Cumhur İttifakı’nın başkan adaylarını tanıttı.

Burada halka seslenen MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, sadece 31 Mart’ta değil, sonuna kadar Cumhur İttifakı’ndan yana olacaklarını belirterek, “Cumhur İttifakı’na karşı ihanetin, işgal ve istila emellerinin can ve kan düşmanıyız. Biz MHP olarak AK Parti ile birlikte Cumhur İttifakı çatısı altında buluştuk. Milli kaderimize birlikte yön verdik. Cumhur İttifakı’nın bu muhteşem tablosu göstermektedir ki 31 Mart’ta Adana, yeni bir tarih yazacaktır” dedi.

ANLAŞMAZLIĞA DÜŞMEDİK

  • Karakaya, “Cumhur İttifakı’nı bir seçim ittifakı basitliğinde görmedik. Cumhur İttifakı’nın tarafları olarak hiçbir zaman anlaşmazlığa düşmedik. Cumhur İttifakı olarak Anadolu’nun her yerinde ant olsun çalışacağız ve başaracağız. Biz, bizden olanlarla yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

FİTNEYE DÖNÜP BAKMAYIZ

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal ise tıpkı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi farkındalıklarını bir kenara bırakan, aynı duyguları paylaşan bir Adana gördüğünü belirterek, “Biz bu büyük birlikteliğe fitne sokup dünü konuşmak isteyenlere dönüp bakmayacağız. Önümüze bakacağız. Biz MHP ve AK Parti olarak Cumhur İttifakı’yla tarihin içerisindeki kutlu yürüyüşümüzü sürdürmeye bakacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Karakaya ile Ünal Cumhur İttifakı’nın başkan adaylarını tanıttı. Adana’da Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut MHP’li Başkan Hüseyin Sözlü oldu.

#Adana
#Cumhur İttifakı
#AK Parti
#MHP
#Mevlüt Karakaya
#Mahir Ünal
5 yıl önce