|

Emine Erdoğan'dan Ayda paylaşımı: Hepimizi ağlattın

İzmir'de meydana gelen 6.6'lık depremin ardından enkazda arama çalışmaları devam ederken 91'inci saatte mucize yaşandı. Gelen son dakika haberine göre Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 3 yaşındaki Ayda Gezgin sağ çıkarıldı. Milyonların umudunu yeşerten gelişmenin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, "91 saat sonra Ayda kızımıza canlı olarak ulaşılmasının büyük sevincini yaşıyorum. Alıp vereceğin nefes çok olsun sevgili kızım. Hepimizi ağlattın!" ifadelerini kullandı.

11:34 - 3/11/2020 Salı
Güncelleme: 11:41 - 3/11/2020 Salı
Yeni Şafak
Minik Ayda'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Minik Ayda'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İzmir'de yaşanan deprem felaketinin ardından enkazda arama çalışmaları devam ederken 91'inci saatte Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından minik Ayda sağ olarak çıkarıldı. Ayda'nın annesinin de enkazın altında olduğu öğrenildi. Tüm Türkiye'yi sevince boğan haberin ardından gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Alıp vereceğin nefes çok olsun sevgili kızım"

Ayda'ya canlı olarak ulaşılmasının büyük sevincini yaşadığını belirten Emine Erdoğan, "91 saat sonra Ayda kızımıza canlı olarak ulaşılmasının büyük sevincini yaşıyorum. Alıp vereceğin nefes çok olsun sevgili kızım. Hepimizi ağlattın! Son ana kadar hiçbir candan vazgeçmeyen tüm arama kurtarma çalışanları sağolun, varolun!" ifadelerini kullandı.






#Ayda Gezgin
#İzmir
#deprem
#Emine Erdoğan
4 yıl önce