|

Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya: Böyle muhalefet varsa Erdoğan yaşadığı sürece iktidarda kalır

Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yerel seçimlerde ittifak yapmama kararını değerlendirirken muhalefet partilerine eleştirilerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünya tarihinde nadir görülen bir süredir iktidarda olduğunu belirten Küçükkaya, "Böyle bir muhalefet olmaya devam ederse Erdoğan yaşadığı sürece iktidarda kalır" dedi.

14:34 - 6/09/2023 Wednesday
Diğer
Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya muhalefete sert eleştirilerde bulundu.
Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya muhalefete sert eleştirilerde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önümüzdeki mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir dahil tüm şehirlerde kendi adaylarını çıkaracaklarını açıklayarak ittifaka kapıyı kapattı.

Akşener'in açıklamaları muhalefet gündemine bomba gibi düşerken, Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya da dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

'Erdoğan bir 300 sene daha durur'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünya tarihinde nadir görülen bir süredir iktidarda olduğunu belirten Küçükkaya, Mustafa Kemal Atatürk'ün 15 yıl Türkiye'yi yönettiğini belirterek,
"Cumhuriyeti kuran kişiden bahsediyoruz ama Erdoğan 25 yıl yönetti. Vallahi böyle muhalefet varsa Erdoğan bir 300 sene daha durur yani Allah ömür verirse."
dedi.

'Siyasetin silkinmesi lazım'

Tüm muhalefet partilerinin aynı olduğunu söyleyen Küçükkaya,
"Türkiye'de bu siyasetin silkinmesi lazım kendine gelmesi lazım. Böyle bir muhalefet olmaya devam ederse bu Erdoğan yani yaşadığı sürece iktidarda kalır"
diye konuştu.



#İsmail Küçükkaya
#Halk TV
#Muhalefet
8 months ago