|

İmran Han’a tebrik telefonu

Başkan Erdoğan, Pakistan’da seçimlerden zaferle çıkan Adalet Hareketi lideri İmran Han’ı telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan görüşmede ilişkileri daha da geliştirmenin önemini vurguladı. İmran Han ise teşekkür ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sergilediği liderlikle İslam dünyasına örnek olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 1/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 02:32 - 1/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Adalet Hareketi lideri İmran Han
Adalet Hareketi lideri İmran Han

Başkan Erdoğan, Pakistan’daki seçimlerden zaferle çıkan İmran Han’ı telefonla arayarak tebrik etti. Görüşmede iki ülke ilişkilerini daha da geliştirmenin önemine vurgu yapıldı.

Pakistan’daki federal ve eyalet meclis seçimlerini kazanan İmran Han’a ilk tebriklerden birisi Türkiye’den geldi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İmran Han’ı telefonla arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim başarısından dolayı Pakistan Adalet Hareketi lideri İmran Han’a tebriklerini iletti, Türkiye-Pakistan ilişkilerini daha da geliştirmenin önemini vurguladı.

İmran Han da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Han’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, sergilediği liderlik ile tüm İslam dünyasına örnek olduğunu da ifade ettiği öğrenildi.

#Pakistan
#Recep Tayyip Erdoğan
#İmran Han
6 yıl önce