|

Özgür Özel 'genel başkanlık' ateşini yaktı: Kılıçdaroğlu ile görüştüm

Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına aday olarak çıkacağı öne sürülen CHP Grup Başkanı Özgür Özel, 15 Eylül Cuma gününü işaret etti. "Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdim" diyen Özel, " İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair genel merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Berk
21:19 - 12/09/2023 Salı
Güncelleme: 21:36 - 12/09/2023 Salı
Yeni Şafak
Özgür Özel - Kemal Kılıçdaroğlu
Özgür Özel - Kemal Kılıçdaroğlu

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde ağır yenilgi alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinden kendisine yöneltilen 'istifa' çağrılarına kulak tıkayıp 'koltuğu bırakmıyorum' mesajı vermişti. Kılıçdaroğlu'na karşı isyan bayrağı açan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Zoom üzerinden 'darbe' toplantıları düzenlemişti.

Özel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise,
"Biz kurultayda Kemal bey ile yarışabiliriz. Bu hainlik değildir. Bazıları diyor ki ‘Kemal beye ihanet mi ediyorsun?’ Kemal beyin başarısı için bir şeyleri eksik yapmak ihanettir, ben yapmadım"
diye konuştu.

Genel başkan adayı olacağı konuşulan Özgür Özel, X hesabından yaptığı açıklamayla, 15 Eylül'ü işaret etti.

Özgür Özel 'genel başkanlık' ateşini yaktı: Kılıçdaroğlu ile görüştüm

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiğini duyuran Özel,
"Bugün saat 14.00'te Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdim. İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım"
dedi.



#Özgür Özel
#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
8 ay önce