|

Şahinbey trafiği milyarlık yatırımla rahatlayacak

Proje için bin 703 evin yıkıldığını dile getiren. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bulvardan geçişi Türkiye’nin ilk ve yerli otomobili TOGG ile yaptı.

04:00 - 8/05/2023 Pazartesi
Güncelleme: 23:18 - 7/05/2023 Pazar
Yeni Şafak
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TOGG’un direksiyonuna geçerek Boğaziçi ikinci etapta tur attı.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TOGG’un direksiyonuna geçerek Boğaziçi ikinci etapta tur attı.

Şehrin trafiğini rahatlatmak adına önemli projelere imza atan Gaziantep Şahinbey Belediyesi bunlara bir yenisini daha ekleyerek Boğaziçi 1’nci etap çalışmasından sonra 2’nci etabı da vatandaşın hizmetine açtı. Şahinbey Belediyesi Boğaz içi 1’inci ve 2’nci etapta bin 703 konutun kamulaştırmasını ve yıkımını gerçekleştirirken, dev proje 1 milyar liraya mal oldu.

YATIRIMLAR SÜRECEK

Önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, Türkiye'yi büyütmeye yönelik yatırımların devam edeceğini ifade ederek, “Türkiye’yi her alanda büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun, bu güzel eser için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHRİN TRAFİĞİ NEFES ALACAK

Boğaziçi 2’nci etap yol çalışmasının şehrin trafiğine nefes aldıracağını ifade eden, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey’in trafik problemini çözmek adına şehrin tam ortasında bin 703 adet evin kamulaştırmasını ve yıkımını gerçekleştirdik. Şehre kazandırdığımız Boğaziçi Bulvarı’nı 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine açtık. 1 milyar TL ‘ye mal olan yolumuz şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.




#Şahinbey Belediyesi
#TOGG
#Mehmet Tahmazoğlu
1 yıl önce