|

Bir Zamanlar Çukurova yapımcısından açıklama

Adana'da çekilen 'Bir Zamanlar Çukurova'nın yapım şirketi TIMS&B Productions, sette kriz çıktığına dair çıkan haberler sonrası bir açıklama yaptı. Sette her şeyin yolunda olduğunun, 24 Ocak'tan itibaren dizinin yeni bölümleriyle ekranda olmaya devam edeceği söylendi.

Yeni Şafak
09:26 - 18/01/2019 Cuma
Güncelleme: 09:33 - 18/01/2019 Cuma
Yeni Şafak
Uğur Güneş - Hilal Altınbilek
Uğur Güneş - Hilal Altınbilek

Sunucu Bircan Bali, 'Bir Zamanlar Çukurova'nın setinde isyan çıktığını ve çalışanların paralarını alamadığını iddia etmişti. Bu iddianın ardından yapımcı şirket açıklama yaptı.


İşte o açıklama:

"Önce bir TV kanalında, sonra da dijital mecralarda yapılan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin Adana'daki setinde isyan çıktığına dair haberler tamamen gerçek dışıdır. Setimizde çalışan, setimize hizmet satın aldığımız Adana esnafından veya bölgeden herhangi bir kişiye, kuruma ödeme yapılmaması gibi bir durum söz konusu değildir.

Bu tür iddiaların nereden kaynaklandığını bilemediğimizi ancak haber konusu haline getirirken iddiaların şirketimize hiç sorulmadan gerçekmiş gibi yayınlandığını da belirtmek isteriz. 24 Ocak'tan itibaren her perşembe yeni bölümlerimizle atv'de olacağız."



#Bir Zamanlar Çukurova
#ATV
#Paralar ödenmiyor
5 yıl önce