|

En iyi oyuncu ödülü Erkan Kolçak Köstendil'e verildi

Okan Üniversitesi’nin düzenlediği Okan’da Yılın En’leri 2017 Ödülleri’nin töreni 19 Mart Pazartesi günü gerçekleştirildi. 18 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu törende 'Çukur'un 'Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'e yılın en iyi erkek dizi oyuncusu ödülü verildi.

Yeni Şafak
12:13 - 20/03/2018 Salı
Güncelleme: 12:36 - 20/03/2018 Salı
Diğer
Erkan Kolçak Köstendil set nedeniyle video mesajı ile öğrencilere teşekkür etti.
Erkan Kolçak Köstendil set nedeniyle video mesajı ile öğrencilere teşekkür etti.

Okan Üniversitesi’nin 26 bin öğrencisinin oylarıyla belirlenen Okan’da Yılın En’leri 2017 Ödül töreni Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü Bekir Okan Konferans Salonu’nda yapıldı.

18 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu organizasyonda Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı Ödülü Sıla’ya, Yılın En İyi Erkek Şarkıcısı Ödülü Mehmet Erdem’e takdim edildi.

Güner Özkul babası Münir Özkul adına ödül aldı

Bekir Okan Özel Ödülü’nün sahibi Ocak ayında kaybettiğimiz Yeşilçam'ın Mahmut Hocası, Yaşar Usta'sı, Türk sinemasının ve tiyatrosunun efsane oyuncusu Münir Özkul’du. Münir Özkul adına ödülü kızı Güner Özkul aldı. Özkul ağlayarak tamamladığı ödül konuşmasında, “Benden biraz büyük ya da küçük olanlar bana hep ‘Ay biz babanızı çok severiz. Biz onlarla büyüdük’ derdi. Biz gerçekten onlarla büyüdük ama siz gençlerin de hala onlarla büyüyor olması, babam ve onun arkadaşlarının değerini biliyor oluşunuz bu ödülleri kat be kat değerli kılıyor. Hepinize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Teşekkürlerini sundu

En İyi Erkek Dizi Oyuncusu Ödülü’ne layık görülen Erkan Kolçak Köstendil set nedeniyle video mesajı ile öğrencilere teşekkür etti.

Habertürk'ün haberine göre, Kolçak konuşmasında “Ödül üniversite öğrencileri tarafından verildiğinde kişiye sorumluluk yüklüyor. Bana layık gördüğünüz ödülü bir sorumluluk olarak kabul ediyorum. Hepinize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi dersler!”

#Okan Üniversitesi
#Ödül
#Münir Özkul
#Erkan Kolçak Köstendil
#Varto
#Çukur
6 yıl önce