|

Yavuz Bingöl polis korusu kurdu: Türkü albümü hazırladı

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, polislerden oluşan bir koro kurdu ve bir türkü albümü hazırladı. Yakın bir zamanda da gazetecilerden oluşan koro kuracağını söyleyen Bingöl, şimdilik kesinleşen isimlerin Nazlı Çelik ve Nevzat Çiçek olduğunu söyledi.

Haber Merkezi
14:53 - 22/03/2019 Cuma
Güncelleme: 15:02 - 22/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Yavuz Bingöl
Yavuz Bingöl

Yavuz Bingöl, 30 kişiden oluşan bir polis korosu kurdu. Bir yıl çalıştıkları ekip ile bir türkü albümü hazırlayan Bingöl, 12 eserin yer aldığı albümde üç Azeri eserden oluşan bir potpori, ‘Çanakkale’, ‘Kahpe Felek’, ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ ve ‘Ayrıldım Güler miyim’ gibi türkülere yer verdi.

Poll Production’dan çıkacak çalışmanın satışları ve Polis Korosu’nun Polis Haftası’nda vereceği ilk konserin geliri, Şehit Polis Aileleri Derneği’ne bağışlanacak. Albümün ilk klibini Çanakkale’de ‘Çanakkele Türküsü’ne çekilecek.


Öğretmenlere, hakim ve savcılara da birer koro yaptığını söyleyen Bingöl, gazetecilerden oluşan bir koro kuracağını da söyledi. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, dünkü yazısında şimdilik kesinleşen isimlerin Nazlı Çelik ve Nevzat Çiçek olduğunu yazdı.

#Yavuz Bingöl
#Polis Korosu
#Gazeteci Korosu
5 yıl önce