|

Selahattin eyyubi dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı: Askalan'ı alma mücadelesi sürüyor! ''Bunlar son çırpınışlar, fayda yok…'

TRT'nin efsanevi tarihi dizilerine bir yenisi daha eklendi. 2. bölümüyle ekranlara gelen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi kısa zamanda büyük bir izleyici kitlesi oluşturmayı başardı. Dizinin hayranları heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümün ardından Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Selahattin eyyubi dizisi 3. bölüm ön izlemesinin videosu...

13:09 - 22/11/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Selahaddin Eyyubi
Selahaddin Eyyubi

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3. bölüm fragmanı izle kesintisiz ekranı araştırılıyor. Son bölümde "Selahaddin, bir yandan divan üyelerinin, diğer yandan Askalanlılar'ın baskısı altında zorlu bir mücadele verecektir.". İşte, TRT 1 ekranlarında Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar...

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Turanşah'ın aldığı yanlış karar, savaşın seyrini değiştirmiş, Şehinşah'ı da ölümün eşiğine getirmiştir. Askalan'daki olaylar Zengi Devleti'nde kargaşaya yol açarken, Hac Yolu'nun güvenliği de tehlikeye girmiştir.

Yaşanan bu hadise Selahaddin'in divanda yargılanmasına sebep olurken diğer taraftan büyük sırrı açılmaya doğru ilerletiyordur. Askalanlılar, yaşadıkları kayıp nedeniyle Selahaddin'i suçlayacak ve Zengilere hesap soracaktır. Selahaddin, bir yandan divan üyelerinin, diğer yandan Askalanlılar'ın baskısı altında zorlu bir mücadele verecektir.

Haçlılarla mücadelesine devam ederken artık daha stratejik davranmak zorundadır. Fakat Selahaddin'in Haçlılardan önce başı devlet divanıyla büyük derttedir. Zira Askalan'a divanın olumsuz kararına rağmen gitmişti.

Şimdi divan kararını çiğnemekten yargılanacaktır. Acaba Selahaddin masumiyetini kanıtlayabilecek midir? Gizemli sır açığa çıkacak mıdır? Ve Süreyya, tüm bu olayların ardından Selahaddin'e yeniden güvenebilecek midir?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kudüs olmak üzere birçok İslam toprağı Haçlıların elinden almayı hedefleyen Selahaddin'in ilk hedefi Askalan'ı almaktır. Askalan'ı alma yolunda mücadelesi çetin olacaktır.



#Selahaddin Eyyubi
#Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi
#Selahaddin Eyyubi yeni bölüm
#Selahaddin Eyyubi fragman
5 ay önce