|

Galatasaray-Bayern Münih maçı kadrosu! Icardi maça çıkacak mı, sağlık durumu nasıl?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü haftasında 24 Ekim Salı günü Alman temsilcisi Bayern Münih ile yapacağı maçı, İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Öte yandan sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda sahasında Bayern Münih ekibiyle yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Maçın kadrosu şekillenirken İcardi'nin sakatlık durumu merak ediliyor. İcardi, Bayern Münih maçına çıkacak mı? İcardi'nin sağlık durumu nasıl? Icardi, sağlık heyetinin kararını bekleyen teknik ekibe haber gönderdi. İşte ayrıntılar...

10:34 - 24/10/2023 Salı
Güncelleme: 10:34 - 24/10/2023 Salı
Yeni Şafak
İcardi
İcardi

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Beşiktaş maçında sakatlandı. Yıldız oyuncunun Bayern Münih Galatasaray karşılaşmasında yer alıp almayacağı merak ediliyor.

Mauro Icardi, Bayern Münih maçına çıkacak mı?

Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesinde yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin sakatlığı bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımın gol yollarındaki en etkili ismi olan Arjantinli futbolcu, Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanan derbide sakatlık geçirdi.

Karşılaşmada Arjantinli golcüsü Mauro Icardi sakatlık yaşarken, yıldız oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde Bayern'e karşı oynayıp oynamayacağı merak konusunu yorumcumuz Burcu Kapu ve Bülent Timurlenk, beIN SABAH programında değerlendirdi.

Timurlenk, "Meslekte herkesin tanıdığı bir spor hekimi vardır. Ben de her seferinde aynı kişiye danışırım. Bana 2 hafta olmaz dedi. Ama burada başka bir şey var. Bir, hastalık yoktur hasta vardır; iki, derecesini bilmiyoruz. Yaklaşma disiplini de önemli dedi. Bazı hekimler, uyuşturucu iğneyle oynamasını tercih edebilir, ben tercih etmem dedi." sözlerini söyledi.

Galatasaray - Bayern Münih maçı kadrosu

İlk maçta sahasında Manchester United'ı 4-3, ikinci maçında da deplasmanda Kopenhag'ı 2-1 mağlup eden Alman ekibinde Galatasaray müsabakası öncesinde eksik listesi de kabarık.

Bayern Münih'te 4 futbolcu sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Alman ekibinde tedavileri devam eden Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Raphael Guerreiro ve Leon Goretzka, maçın kadrosunda yer alamayacak.

Bayern Münih'te sakatlığı yeni geçen tecrübeli kaleci Manuel Neuer'in durumu ise belirsiz.



#galatasaray
#Bayern Münih
#icardi
#mauro icardi
6 ay önce