|

Puan durumu Süper Lig 7. hafta maç sonuçları ve puan durumu

Süper Lig Puan durumunu sayfamızdan görebilirsiniz. Lig'in 7. haftasında oynanan karşılaşmaların ardından oluşan güncel puan durumu listesini ve maç sonuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
21:37 - 30/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:51 - 30/09/2017 Cumartesi
Diğer
Puan durumu Süper Lig 7. hafta maç sonuçları ve puan durumu​
Puan durumu Süper Lig 7. hafta maç sonuçları ve puan durumu​
ve maç sonuçlarını haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında bugün 4 karşılaşma oynandı. Gecenin dikkat çeken maçı ise Galatasaray ile Karabükspor mücadelesi oldu. Karşılaşmayı Galatasaray uzatmalarda attığı gol ile 3-2 kazanmayı başardı. İşte Süper Lig 7. hafta maç sonuçları ve puan durumu.
Galatasaray, milli takım arasına lider girdi

Galatasaray, Süper Lig’in 7. haftasında evinde Kardemir Karabükspor’u yenerek, milli takım arasına lider girdi.Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda karşılaştığı Kardemir Karabükspor’u 3-2 mağlup etti ve puanını 19’a çıkardı. Sarı-kırmızılılar, böylece gelecek hafta milli takım maçları için verilecek araya lider girmeyi garantiledi. Galatasaray, Eylül ayında verilen milli takım arasına da lider girmişti.Öte yandan sarı-kırmızılılar, Eylül ayındaki aradan sonra oynadığı Antalyaspor deplasmanından 1-1 beraberlik ile ayrılmıştı.


Kayserispor zirveye oynuyor

Süper Lig’in 7. haftasında Bursaspor’u evinde 3-1 mağlup eden Kayserispor’da yüzler gülüyor. Maç sonu basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Marius Sumudica, “Galatasaray maçından bu yana yenilgisiz bir takımız” dedi.Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ifade ederek galip gelen takımını kutladı. Ligin ilk maçında Galatasaray’a karşı alınan mağlubiyetin ardından yenilgisiz takım olduklarını kaydeden Sumudica, “Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Büyük bir maç kazandılar. İyi bir takıma karşı oynadık, iyi bir hocası da var. Önemli olan ilk Galatasaray maçından bu yana kaybetmemiz. Hala yenilgisiz bir takımız. Bu maçı kazanmasaydık yazık olurdu. Oyunun neredeyse tamamına yakını kontrolümüz altındaydı. Fırsatlar bizim tarafımızdan yakalandı. Umut’un o fırsatı nasıl kaçırdığına ben de inanamıyorum. Bazen şanslı da olmanız gerekiyor. Galibiyetimizde hiçbir şüphe olmaması gerekiyor” ifadelerini kullandı.Galatasaray maçındaki mağlubiyetin ardından taktiksel anlamda eleştirildiklerini ancak bu maçın son 20 dakikasında aynı taktikle oynadıklarını ve de bir gol attıklarının altını çizen Sumudica, “Son 20 dakika bizim takımımız 3 defansla oynadı. Galatasaray maçının ardından o sistemle ilgili eleştiri almıştık. 3 defans oyuncusuyla neticeye gittik, 1 gol de attık” dedi.


#Süper Lig
#puan durumu
#maç sonuçları
#7. hafta
7 yıl önce