|

Transfer haberleri: Fenerbahçe'de Rick Karsdorp sesleri!

Fenerbahçe transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig’de dört büyüklerin transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kadrosuna Boşnak yıldız Edin Dzeko’u katan Fenerbahçe gözünü bu sefer Roma forması giyen Rick Karsdorp'a dikti. Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho ile yaşadığı sorunlar sebebiyle kadro dışı kalan Hollandalı sağ bek Rick Karsdorp’un adı Fenerbahçe ile anılmaya başladı. Peki Rick Karsdorp kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar.

10:14 - 23/06/2023 Cuma
Güncelleme: 10:15 - 23/06/2023 Cuma
Yeni Şafak
Rick Karsdorp kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Rick Karsdorp kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ediyor. Edin Dzeko’nun transferinin ardından Sarı-Lacivertliler Roma forması giyen Rick Karsdorp’u transfer etmek için çalışmalara başladı. Osayi Samuel'in takımdan ayrılması durumunda Fenerbahçe o mevkiye alternatif olarak Rick Karsdorp'u eklediği iddia edildi. Peki Rick Karsdorp kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar.

RİCK KARSDORP KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Rick Karsdorp (d. 11 Şubat 1995), sağ bek pozisyonunda görev yapan Hollandalı futbolcudur. Serie A takımlarından Roma'da forma giymektedir. Profesyonel kariyerine 2014 yılında Feyenoord takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Roma ve Feyenoord takımlarında forma giydi.

Sağ ayağını kullanan Hollandalı yıldız Rick Karsdorp Defans - Sağ Bek mevkiinde oynamaktadır.

Rick Karsdorp’un piyasa ve bonservis değeri 9.00 milyon eurodur. Oyuncusunun en yüksek piyasa değeri ise 15.00 milyon euroya kadar çıkmıştır.

Rick Karsdorp futbol kariyeri boyunca transfer geçmişi tarihleriyle birlikte şu şekildedir.

1 Temmuz 2011 yılında Feyenoord U17

1 Temmuz 2012 yılında Feyenoord U19

1 Temmuz 2014 yılında Feyenoord

1 Temmuz 2017 yılında Roma

7 Ağustos 2019 yılında Feyenoord

30 Haziran 2020 yılında Roma




#Rick Karsdorp
#Fenerbahçe
#Roma
#Jose Mourinho
10 ay önce