|

'Beşiktaş, Gökhan İnler'le anlaştı'

Transfer çalışmalarını sürdüren ve son olarak Barcelona'dan Adriano Correia'yı kadrosuna katan Beşiktaş flaş bir transfere imza atmak üzere. İsviçre basını siyah beyazlıların oyuncunun transferinde sona geldiğini öne sürdü.

Yeni Şafak
13:54 - 4/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:13 - 4/08/2016 Perşembe
Diğer
Bilick Gazetesi'ne yorumculuk yapan Galatasaray'ın eski oyuncusu Kubilay Türkyılmaz, Gökhan İnler'in Beşiktaş'la anlaştığını iddia etti.
Bilick Gazetesi'ne yorumculuk yapan Galatasaray'ın eski oyuncusu Kubilay Türkyılmaz, Gökhan İnler'in Beşiktaş'la anlaştığını iddia etti.

İsviçre'nin Blick Gazetesi'nde yer alan habere göre; Beşiktaş, Gökhan İnler'in transferi için büyük yol katetti. Fikret Orman'ın 32 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli orta sahanın kulübü ile bonservis sorununun çözmesini beklediği ifade edildi.



Serie A'da 4 sene Udinese forması giyen ve daha sonra Napoli'nin yolunu tutan Gökhan İnler'i eskli kulübünün yanında Cagliari ve Genoa'nın da istediği ve başarılı oyuncunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktı. Gökhan İçin Leicester'ın 3 milyon euro civarında bir bonservis talep edeceği iddia ediliyor.



Bu arada transferle ilgili olarak TRT SPOR muhabirlerinden Veli Yiğit Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Yiğit, Beşiktaş'ın Gökhan İnler'le anlaştığını ve transfer içim Fikret Orman'ın devrede olduğunu ifade etti.



İşte o tweetler;




-






-






-















#Gökhan İnler
#Leicester City
#Beşiktaş
8 yıl önce