|

Beşiktaş'ta 2 ayrılık

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş'un ardından Pedro Franco ve Milosevic ile de yollar ayrılıyor. Siyah beyazlıların iki oyuncuya teklif yapan kulüplerle pazarlık halinde olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
15:28 - 28/06/2016 Salı
Güncelleme: 12:46 - 28/06/2016 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş iki futbolcusuyla yollarını ayırıyor.
Beşiktaş iki futbolcusuyla yollarını ayırıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in gelecek sezon takımda düşünmediği isimlerin başında gelen Milosevic ve Pedro Franco takımdan ayrılıyor.



Beşiktaş Kulübü'nden alınan bilgiliere iki oyuncu için de kulübe resmi tekliflerin geldiği ve bunların değerlendirmeye alındığı öğrenildi. İsveçli stoper Milosevic için Bundesliga ekiplerinden Hannover 96 ve Premier Lig takımlarından Bournemouth'un teklif yaptığı aktarıldı. Kolombiyalı stoper Pedro Franco'nun ise eski takımı Millonarios'a dönmesinin beklendiği belirtildi.



Geçtğimiz sezonun ikinci yarısını Arjantin ekiplerinden San Lorenzo'da kiralık olarak geçiren Franco'nun Kolombiya'ya dönmek istediği ve kulüpten bu yönde bir istekte bulunduğu aktarıldı. İki futbolcunun da önümüzdeki günlerde yeni kulüpleriyle anlaşarak takımdan ayrılması bekleniyor.


  • Pedro Franco geçtğimiz sezon Süper Lig'de hiçbir mücadelede forma giyemezken kiralık olarak verildiği San Lorenzo'da 4 maça çıkabildi. Milosevic ise 1 lig maçında forma giyerken kiralık olarak verildiği Hannover 96'da 10 Bundesliga maçına çıkmıştı.



Gökhan Töre'ye silah çektiler








#Beşiktaş
#Milosevic
#Franco
8 yıl önce