|

Damien Comolli'yi Liverpool'dan uzaklaştıran olay

Fenerbahçe'de futbolun yeni patronu olacak Damien Comolli ile ilgili İngiltere'den şoke eden bir yorum geldi. O yoruma göre Comolli'nin Liverpool'dan ayrılmasına neden olan olay transferdeki başarısızlıklar.

Yeni Şafak
15:28 - 5/06/2018 Salı
Güncelleme: 16:09 - 5/06/2018 Salı
Damien Comolli.
Damien Comolli.

Fenerbahçeli taraftarlar arasında heyecan yaşatan Fransız futbol adamı Damien Comolli ile ilgili olarak İngiltere'den olumsuz bir yorum geldi. Goal'ün

Liverpool muhabiri Neil Jones yaptığı değerlendirmede Comolli'nin Liverpool'dan ayrılış sürecinin sebebinin transferlerdeki başarısızlık olduğunu belirtti.

İşte Neil Jones'un Comolli ile ilgili yaptığı değerlendirmeler;
  • "Damien Comolli'nin Liverpool'daki görevine son verilmesinin sebebini, kısaca yaptığı transferlerin yetersiz görülmesiyle açıklayabiliriz. Comolli göreve geldiğinde, Liverpool'un sahibi olan ABD merkezli Fenway Sports Group (FSG) henüz çok yeniydi ve futbol alanında oldukça tecrübesizdi. Comolli de Liverpool'a bir FON şirketi tarafından önerilmişti ve yarattığı izlenim oldukça etkileyiciydi. Ancak Luis Suarez dışında yaptığı transferler, maliyetleri de göz önünde bulundurduğumuzda yeteri kadar efektif değildi. Andy Carroll, Jordan Henderson, Charlie Adam, Jose Enrique ve Sebastian Coates gibi transferleri, o dönem Liverpool'u uzun vadede yarışmacı kılacak düzeyde değildi. Henderson, halen takımın önemli parçalarından birisi ancak Liverpool, onun da bu düzeye gelmesi için iki sezon bekledi."


#Damien Comolli
#Fenerbahçe
#Süper Lig
6 yıl önce