|

Denys Boyko Beşiktaş'ta kalacak

Beşiktaş'ta sezon sonu takımdan ayrılması beklenen Ukraynalı kaleci Denys Boyko, siyah beyazlılarda kalacak. Dnipro'dan 3 milyon 300 bin euroya transfer edilen kalecinin Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda gelecek sezon da takımda kalacağı belirtildi. Bu bilgiyi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da yaptığı açıklama ile doğruladı.

Yeni Şafak
13:43 - 13/05/2016 Cuma
Güncelleme: 16:29 - 13/05/2016 Cuma
Yeni Şafak
Denys Boyko (Beşiktaş)
Denys Boyko (Beşiktaş)

Beşiktaş'ta sezon ortasında Dnipro'dan transfer edilen Denys Boyko konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Önceki günlerde takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Ukraynalı kalecinin takımda kalacağı ifade edildi.



Şenol Güneş'in gelecek sezon da takımda kalmasını istediği kaleci için yönetime rapor sunduğu belirtildi. Tecrübeli çalıştırıcının raporunda Ukraynalı kalecinin gelecek sezon 1.kaleci olacağı ve Tolga'nın yedek kaleci olabileceği ifade edildi.



Fikret Orman da açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman takımdan ayrılması gündemde olan Boyko ve performansı ile herkesin takdirini kazanan Atiba hakkında konuştu. İşte Orman'ın Boyko ve Atiba ile ilgili açıklamaları;



  • ''Boyko bizim takıma çok geç katıldı ve adaptasyon süresini henüz aşamadı. O geldiğinde maçlar başlamıştı. Önümüzdeki sezon çok iyi olacağına inanıyorum, çünkü çok çok iyi bir kaleci. Göndereceğimiz yönünde çıkan haberler tamamen asılsız. Atiba içinse Allah nazardan saklasın diyorum. Böyle bir mükemmeliyet ben çok az gördüm. Onun da esasında böyle bir futbol kariyeri Beşiktaş'tan önce yok gibi. Hem Atiba hem Beşiktaş birbirine çok muhteşem bir uyum sağladı. Futbolcunun oynadığı takıma uyumu çok önemli"








#Denys Boyko
#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Şenol Güneş
8 yıl önce