|

Fatih Terim basına çattı

"Takımımın değil, benim ipimi çekmek istiyorlar" diyen Terim, İtalyan basınına kızarken, bugünkü Fiorentina maçını kazanacaklarını söyledi.

Yeni Şafak
00:00 - 9/09/2001 Pazar
Güncelleme: 14:48 - 23/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Milan Teknik Direktörü Fatih Terim, basında yer alan eleştiri ve iddialara sert yanıt verdi. Yalnızca bugünkü Fiorentina maçına konsantre olduğunu ifade eden Terim, "Bugünkü heyecan yalnızca bir anlık olacak" dedi. Eleştirilere yanıt veren Terim, "Deplasmanda bir beraberlikten sonra çok fazla eleştiri almak garip. Ama benim ipimi çekmek isteyenler her zaman olacaktır. Eleştirilerin onlardan daha çok bana gelmesini tercih ediyorum. Futbolcular, çalışmak için rahat ve sakin olmalılar" dedi. Terim ayrıca Hakan Şükür'ün transferi hakkında "atak oyuncusu istediğimi kim söyledi" dedi.



VİERİ OYNAMIYOR


Inter'in UEFA Kupası maçları kadrosuna dahil etmediği Hakan Şükür, Vieri'nin sakatlanması üzerine Parma maçının kadrosuna alındı. Teknik direktör Hector Cuper'in ileride Ventola ve Kallon'a yer vereceği söylenirken, Hakan Şükür yedek bekletilecek. Parma ile deplasmanda karşılaşacak Inter'de, Emre ve Okan'ın da Hakan ile birlikte yedekler arasında bulunması bekleniyor. Hakan Şükür'ün transferinin ise gelecek hafta netlik kazanacağı öğrenildi.


#Fatih Terim
#AC Milan
23 yıl önce