|

Felipe Melo defteri kapandı

Galatasaray'da Lucas Leiva defteri kapandıktan sonra orta sahaya yapılacak takviye için adı geçen Felipe Melo için sarı kırmızılıların birinci ağzından açıklama geldi.

Yeni Şafak
12:50 - 11/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:11 - 11/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Felipe Melo için sarı kırmızılılardan rest geldi.
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Felipe Melo için sarı kırmızılılardan rest geldi.

Galatasaray'da yapılan Emrah Başsan, Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci ve Cavanda transferlerinin ardından gözler orta sahaya yapılacak diğer takviyeye çevrildi.



Lucas Leiva'nın Galatasaray'a transferinin gerçekleşmemesi sonrasında Felipe Melo'yu transfer edileceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, NEF ile imzalanan sponsorluk anlaşması sonrası gazetecilere konu ile ilgili konuştu;



  • Felipe Melo artık gündemimizde yok. O bölgeye transfer yaparsak daha genç oyuncu almayı planlıyoruz.

Futbol takımının geçen yıla göre çok çok daha iyi bir duruma geldiğini söyleyen Dursun Özbek, "Yine de bu konuda benim değil, futbolcuların sahada konuşması gerekir" dedi ve şunları ekledi:


  • "Bir şey söyleyemem. 2-3 hafta geçsin şöyle takımları bir göreyim, o zaman şampiyonluk şansımızı söyleyebilirim. Tolga'dan patlama bekliyorum. Diğerleri zaten belli. Tolga'yı duruşuyla, fiziğiyle göreceksiniz bu sene patlama yapacak, herkes hayranlıkla izleyecek."






#Felipe Melo
#Galatasaray
8 yıl önce