|

Fenerbahçeli basketbolcu saldırıdan kurtuldu

İstanbul'da bir gece kulübüne yapılan terör saldırısı sonrası Kadınlar Basketbol Ligi'nde yer alan Fenerbahçe'den Jantel Lavender, Yakın Doğu Üniversitesi'nden Essence Carson ve Bellona AGÜ'den Chelsea Gray'ın da aynı bölgede olduğu açıklanmıştı. Essence Carson konu ile ilgili attığı tweette terör saldırısı nedeniyle bir gece kulübünde mahsur kaldığını ancak saldırıdan etkilenmediklerini duyurdu.

Yeni Şafak
11:01 - 1/01/2017 Pazar
Güncelleme: 12:14 - 1/01/2017 Pazar
Yeni Şafak
Gece kulübündeki saldırı sırasında Fenerbahçe'den Jantel Lavender'in de Ortaköy'de olduğu ortaya çıktı.
Gece kulübündeki saldırı sırasında Fenerbahçe'den Jantel Lavender'in de Ortaköy'de olduğu ortaya çıktı.

Gece kulübündeki saldırı sırasında Fenerbahçe'den Jantel Lavender, Yakın Doğu Üniversitesi'nden Essence Carson ve Bellona AGÜ'den Essence Carson'un da Ortaköy'de olduğu ortaya çıktı.



ABD'li kadın basketbolcular Jantel Lavender, Essence Carson ve Chelsea Gray, saldırının yapıldığı mekanın yanındaki gece kulübünde olduklarını açıkladılar.



AP'ye konuşan üç oyuncu, saldırıyı öğrenince çok korktuklarını belirtirken, bir süre kulüpten dışarı çıkmalarına izin verilmediğini ifade ettiler. Carson, akşam saatlerinde attığı Twitter mesajında, İstanbul'daki "terör saldırı nedeniyle bir gece kulübünde mahsur kaldığını" belirtmiş ardından ise iyi olduklarının bilgisini vermişti.



  • Üç oyuncu da yaz aylarında WNBA takımlarından Los Angeles Sparks'ta forma giyiyor.

Twitter hesabından yaşadıkları olayla ilgili bilgi veren Essence Carson, iyi olduklarını da belirtti.;









-



















#WNBA
#Essence Carson
#Chelsea Gray
#Jantel Lavender
7 yıl önce