|

Fenerbahçe'nin gözü Kerem Demirbay'da

Fenerbahçe'nin Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Demirbay'ı gündemine aldığı belirtildi.

Yeni Şafak
12:28 - 7/10/2016 Cuma
Güncelleme: 09:50 - 7/10/2016 Cuma
Diğer
2019 yılına kadar Hoffenheim ile sözleşmesi bulunan Kerem Demirbay, bu sezon Bundesliga'da oynadığı 4 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.
2019 yılına kadar Hoffenheim ile sözleşmesi bulunan Kerem Demirbay, bu sezon Bundesliga'da oynadığı 4 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Ukrayna maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında çok beğendiğini açıkladığı Kerem Demirbay'a Fenerbahçe'nin talip olduğu belirtildi.



Takvim'de yer alan habere göre; orta sahada yaşanan büyük sıkıntıyı ara transfer döneminde çözmek için kolları sıvayan Fenerbahçe, Hoffenheim formasıyla çok önemli bir çıkış yakalayan Kerem Demirbay'ı transfer edebilmek için çalışmalara başladı.



Türkiye'nin 19, 20 ve 21 yaş altı milli takımlarında forma giyen Kerem Demirbay, 2015 Avrupa Şampiyonası'nda ise Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın kadrosunda yer almıştı. Orta saha bölgesinde forma giyen Kerem Demirbay, oyunu iki yönüyle oynayabilmesiyle dikkat çekiyor.



Dortmund altyapsından yetişti

Borussia Dortmund altyapısında yetişen Kerem, ardından Wattenscheied'te oynadıktan sonra Hamburg'a transfer oldu ve profesyonelliğe adım attı. Düsseldorf'ta kiralık olarak forma giyen genç futbolcu bu sezon başında 1.7 milyon Euro karşılığında Hoffenheim'a transfer oldu. 1.85 boyundaki Kerem Demirbay güçlü fiziğiyle dikkatleri çekiyor. Ayrıca oldukça teknik bir futbolcu..








#Kerem Demirbay
#Fenerbahçe
#Hoffenheim
8 yıl önce