|

Fikret Orman'dan Negredo ve Mertcan Çam iddialarına yanıt

Basın toplantısında konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basında yer alan Negredo transferi ve Mertcan Çam'la ilgili iddialara yanıt verdi.

Yeni Şafak
12:00 - 9/03/2018 Cuma
Güncelleme: 12:20 - 9/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
Negredo Beşiktaş formasıyla çıktığı 35 maçta 13 gol atarken 9 da assit yaptı.
Negredo Beşiktaş formasıyla çıktığı 35 maçta 13 gol atarken 9 da assit yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Basında yer alan Negredo ve Mertcan Çam'la ilgili iddialara ise sert tepki gösterdi.

Orman, Negredo'nun Beşiktaş'a gelmeden önce Galatasaray ve Fenerbahçe'ye bonservissiz önerilmişti iddiası hakkında şöyle konuştu:
  • Dedikodular üzerinden bir şeyler yazılarak popüler olmaya çalışıyorlar. Negredo ile alakalı menajerini çağırdım. Gelecek ve belgelerle bütün basına açıklama yapacak. Kim, ne teklif etmiş o zaman açıklar. Menajer yönlendirmeli yazıların sonucu bu. Biz Beşiktaş'ın parasını kimseye yedirmeyeceğiz diye geldik.
Başkan Orman, bonservisi Trabzonspor'da olan Mertcan Çam'ın gelecek sezon için 885 bin dolar fesih bedeli ile Beşiktaş'a transfer olduğuna yönelik haberlere ise şu yanıtı verdi:
  • Bizim 6 ay evvelden imzaları attırdığımız transferler oluyor, Vida'da olduğu gibi. Biz kendi stratejimize göre çalışıyoruz. Günü geldiği zaman bütün transferin içeriklerini, kimleri aldık, niçin aldık o zaman açıklarız.
#Fikret Orman
#Beşiktaş
6 yıl önce