|

Galatasaray: Kişilerin görüşleri kulübümüzü bağlamaz

Galatasaray Spor Kulübü, Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun yaptığı açıklamalar sonrası resmi sitesinden bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü adına yetkili ve sorumlu kişiler dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi
15:41 - 12/05/2020 Salı
Güncelleme: 15:53 - 12/05/2020 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray Kulübü, Eşref Hamamcıoğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.
Galatasaray Kulübü, Eşref Hamamcıoğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu bugün yaptığı açıklamada, "Bu kadar bilgi birikimi varken, federasyonun anladığımız kadarıyla Sağlık Bakanlığı'nın desteğini almaksızın veya sorumluluğu paylaşmaksızın, '12 Haziran'da ligler seyircisiz oynanacaktır' kararını çok yadırgıyorum. Farklı senaryolar var. İlk 4 sırada yer alan takımlar arasında bir play-off yapmak olabilir. Çünkü puan sıralamasına bakınca şampiyon olma olasılığı olan 4 kulüp var. Bunlar arasında play-off yapılabilir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Spor Kulübü'de Eşref Hamamcıoğlu'nun bu açıklamalarına yönelik resmi site üzerinden bir duyuru yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

  • "Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun görev, yetki ve sorumluluğundaki konular hakkında kulübümüzü temsilen sadece Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve bu konuda yetkilendirilmiş yönetim kurulu üyeleri açıklamalarda bulunabilir.
  • Bunların dışında yapılan açıklama ve görüşler kişilerin şahsi görüşleri olup, kulübümüzü bağlamaz.
  • Bu kapsamda Galatasaray Spor Kulübü adına yetkili ve sorumlu kişiler dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine sunarız.
  • Diğer taraftan, Futbol A Takımımız Türkiye Futbol Federasyonu’nun liglerin oynanması yönünde almış olduğu karar doğrultusunda antrenmanlara devam etmektedir."

#Galatasaray
4 yıl önce