|

Garry Rodrigues transferinde mutlu son

Galatasaray'ın PAOK'tan transfer etmek istediği Garry Rodrigues transferi resmileşmek üzere. Takımının Pazar günü oynayacağı maçın kadrosuna alınmayan futbolcunun transferiyle ilgili detaylar da netleşti.

Yeni Şafak
16:08 - 6/01/2017 Cuma
Güncelleme: 16:18 - 6/01/2017 Cuma
Yeni Şafak
Garry Rodrigues bu sezon PAOK formasıyla 22 resmi maça çıktı. 6 gol atan futbolcu 8 de asist yapma başarısı gösterdi.
Garry Rodrigues bu sezon PAOK formasıyla 22 resmi maça çıktı. 6 gol atan futbolcu 8 de asist yapma başarısı gösterdi.

Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Garry Rodrigues transferi sonuçlanmak üzere. PAOK Teknik Direktörü Vladimir Ivic tarafından kadro dışı bırakılan futbolcunun transferinin 3.6 milyon euroya sonuçlandığı aktarıldı.



Yunanistan'ın yüksek tirajlı gazetesi, Gazetta'nın muhabiri Jonny Georgopoulos, Garry Rodrigues transferinin finansal detaylarını açıkladı. Radyospor'a konuşan Jonny Georgopoulos iki kulübün de prensip anlaşmasına vardığını ve transferin bugün-yarın açıklanacağını düşündüğünü söyledi.



Georgopoulos'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;


  • "Galatasaray, PAOK'la sözlü anlaşmaya vardı. Galatasaray teklifini 3.6 milyona yükseltti. Şu anda ödeme planı ve bonuslar konusundaki detayları görüşüyorlar. PAOK, Rodrigues'in yerine bir oyuncu almak için sıcak paraya ihtiyaç duyuyor. Galatasaray'ın çok kısa bir süre içerisinde bu transferi resmen açıklamasını bekliyorum. Yunanistan'da herkes Rodrigues'in artık Galatasaray'da olduğunu söylüyor"

Garry Rodrigues

nasıl bir oyuncu?







#Garry Rodrigues
#PAOK
7 yıl önce