|

'Josue Fenerbahçe ile görüşüyor'

Alex Telles transferinde takas anlaşması kapsamında Galatasaray'a önerilen Portekizli Josue, Fenerbahçe ile görüşüyor. Önceki günlerde yenisafak.com'un duyurduğu transfer haberi Portekiz medyasında da dillendirilmeye başlandı. Sarı lacivertlilerin Porto'da kadro dışı kalan futbolcuya önerdiği yıllık ücret de ortaya çıktı.

Yeni Şafak
15:23 - 9/08/2016 Salı
Güncelleme: 12:37 - 9/08/2016 Salı
Yeni Şafak
Josue geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Braga'da kiralık olarak forma giymişti. Portekizli futbolcu Fenerbahçe ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında gol atmıştı.
Josue geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Braga'da kiralık olarak forma giymişti. Portekizli futbolcu Fenerbahçe ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında gol atmıştı.

Fenerbahçe'nin 10 numara arayışları kapsamında transfer listesine giren Josue, Portekiz medyasında geniş yer bulmaya devam ediyor.



Önceki günlerde yenisafak.com'un duyurduğu transfer haberinde önemli yol kateden Fenerbahçe, Portekiz medyasına göre Josue'ye ilk teklifini yaptı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusuna yıllık 1 milyon euro ve bonuslardan oluşan bir teklif yaptığı aktarılan sarı lacivertlilerin transfer için beklemede olduğu ifade edildi. Porto'da kadro dışı kalan Josue'nin transferi için bonservis sorununun çözülmesini beklediği aktarıldı.



  • Josue geçtiğimiz sezonun başında Bursaspor'a kiralanmıştı. Yeşil beyazlılarda 14 maça çıkan orta saha oyuncusu 2 asist yapabilmiş ve teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun kadroda düşünmemesi sebebiyle takımdan ayrılmıştı. Portekiz'e döndükten sonra Braga ile anlaşan Portekizli futbolcu yeni takımında 12 lig maçında 2 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe'nin Josue ile ilgilendiği haberini önceki günlerde duyurmuştuk. Detayları okumak için tıklay

ın;









#Fenerbahçe
#Josue
#Galatasaray
#Porto
8 yıl önce