|

Kartal gol gol gol

Defansta rakiplere gol imkanı vermeyen Beşiktaş, Avrupa'nın ünlü takımlarını geride bırakırken, Mustafa Denizli ise gol sıkıntısı çektikleri için forveti uyardı

Engin Albayrak
00:00 - 18/03/2010 Perşembe
Güncelleme: 23:55 - 17/03/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Kartal gol gol gol
Kartal gol gol gol

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'den defansa tebrik, forvete ise uyarı geldi. Geride kalan 25 haftada kalesinde 15 gol gören Beşiktaş, Avrupa'nın ünlü takımlarını geride bırakırken, Ankaraspor maçları hariç 28 golle en az gol atan ekiplerden biri durumunda. Denizli forvet oyuncuları Bobo, Holosko, Nihat ve Nobre ile görüşerek hücum kısırlığı nedeniyle antrenmanlarda özellikle duran top çalışması yaptıracağı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın dünkü idmanda futbolculara, "Futbolda savunarak çok şey kazanırsınız. Ancak hücum etmeden mutlu sona ulaşamazsınız. Son haftalara girilirken en çok ihtiyacımız olan şey gol. Geride kalan süreçte sizden çok daha güçlü ve iyi olmanızı bekliyorum” dedi.


Sakatlar çoğalıyor

Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı. Basına kapalı yapılan idmana Denizli maçında aldıkları darbe sonucu sakatlık geçiren Ekrem ile İbrahim Toraman katılmadı. Çift kale maç öncesi Sivok ve Ferrari, ağrıları olduğu için idmanı yarıda bıraktı. Taktik maçında ise sağ baldırına darbe alan Nobre de sakatlık geçirerek çalışmaya devam bıraktı.


Önal: Farkımız Mustafa Denizli

Asbaşkan ve Futbol Komitesi Başkan Yardımcısı Emin Önal, şampiyonluk yarışında en büyük avantajının Mustafa Denizli olduğunu söyledi. Radyospor'a konuşan Önal, formsuz futbolcularının kalmadığını ve çıkış yakaladıklarını belirterek, "Şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizden en büyük farkımız Mustafa Denizli gibi çok tecrübeli bir teknik direktöre sahip olmamız. Futbolcuların geçen sene bu son haftalardaki final sürecini yaşamış olmaları bizi rakiplere göre avantajlı kılıyor" dedi.


14 yıl önce