|

Klopp’tan Markovic açıklaması

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Fenerbahçe’de yaşadığı sakatlığının ardından bir süreliğine Liverpool’a geri dönen Lazar Markovic hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
10:24 - 6/03/2016 Pazar
Güncelleme: 08:34 - 6/03/2016 Pazar
Diğer

Liverpool'un Alman teknik direktörü Jürgen Klopp, tedavi olmak için kulübe geri dönen Lazar Markovic'in sakatlık durumu ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.



Sporcope'un haberine göre, Lazar Markovic'in sakatlık durumu hakkında konuşan Klopp, “Lazar'ın bir kas problemi var. Bu yüzden bir süreliğine kulübe geri döndü. Sakatlığının tam olarak ne olduğunu kulüp doktorlarına sormanız lazım ancak Markovic'in bu sezon için bizim oyuncumuz olmadığını söyleyebilirim. Fenerbahçe'ye geri dönecek.” ifadelerini kullandı.



Lazar Markovic ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Alman teknik adam, “Lazar'a onu gelecek sezon başında takımda görmekten mutluluk duyacağımızı belirttim. Bundan sonrası artık ona kalmış. Temmuz ayında takıma katılmak isterse onu aramızda görmek isteriz.” açıklamalarında bulundu.



Sezon başında Fenerbahçe'nin Liverpool'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Lazar Markovic, sarı lacivertli formayla bu sezon çıktığı 20 maçta 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.







#lazar markoviç
#fenerbahçe
#jurgen kloop
8 yıl önce