|

Leicester City taraftarına Jamie Vardy şoku

İngiltere Premier Ligi takımlarından Leicester City'nin bu sezonki şampiyonluğunda kilit rol oynayan Jamie Vardy'nin Şubat ayında imzaladığı kontratta Şampiyonlar Ligi takımlarına 30 milyon euro karşılığında transfer olabilir maddesi konulduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak
16:27 - 25/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:47 - 25/05/2016 Çarşamba
Diğer
Leicester City taraftarı...
Leicester City taraftarı...

Sezon başında gösterdiği performansla herkesi etkileyen ve Şubat ayında imzaladığı yeni sözleşmeyle haftalık 52 bin euro kazandığı maaşını iki katına çıkaran İngiliz yıldız daha önce Leicester City'de oynamaktan çok mutlu olduğunu ve kulübünde kalmak istediğini söylese de kontratındaki bu madde Premier Lig'in dev kulüplerini harekete geçirdi.



Vardy'nin yanında Mahrez ve Kante'nin de kontratlarında serbest kalma maddeleri olduğu ortaya çıkınca kulüp hemen harekete geçti. Kulubün başkanı Srivaddhanaprabha, takımın bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalmasıyla çok büyük gelir getirdiğini ve sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunan Vardy, Mahrez ve Kante gibi yıldız oyuncularla tekrar sözleşme yenileyerek serbest kalma maddelerini kaldırmayı düşündüklerini belirtti.


Mourinho pusuda

Manchester United'ın başına geçeceği belirtilen Jose Mourinho'nun Jamie Vardy'yi gelecek sezonda takımda düşündüğü ifade edildi. Resmen 'Kırmızı Şeytanlar'ın hocası olması beklenen Jose Mourinho'nun görevinin başına geçtikten sonra Vardy için 26 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyebileceği aktarıldı.













#Leicester City
#Jamie Vardy
#Manchester United
#Mourinho
8 yıl önce