|

Luc Castaignos: Galatasaray'da oynamayacağım

Galatasaray'ın transfer etmek istediği futbolcular arasında olan Luc Castaignos'dan şok bir açıklama geldi. Bundesliga ekiplerinden Frankfurt'ta forma giyen 23 yaşındaki forvet, sarı kırmızılılardan gelen teklifle ilgilenmediğini söyledi. Hollandalı futbolcu kendisine gelen tekliflerle ilgili alaycı ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
13:12 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:23 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer
Luc Castaignos yaptığı açıklama ile Galatasaray'a transfer olma ihtimalini ortadan kaldırdı. (Haber: Sporx)
Luc Castaignos yaptığı açıklama ile Galatasaray'a transfer olma ihtimalini ortadan kaldırdı. (Haber: Sporx)

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın listesinde olan Luc Castaignos'dan açıklama geldi. Galatasaray'ın yanı sıra Genoa'nın da yakın takibinde olan Hollandalı futbolcu, "Galatasaray ve Genoa ile ilgili bir çok transfer haberi yazılıyor, bunlara aldırış etmiyorum. Frankfurt'ta kalacağım, geleceğim burada" dedi.



2011'de Feyenoord'dan 1.5 milyon euroluk bonservis bedeli ile Inter'e transfer olan Luc Castaignos, 2012'de ise 6 milyon euro karşılığında yeniden Hollanda'nın yolunu tutarak Twente'ye transfer olmuştu.



  • Twente'de gösterdiği performansla yeniden dikkatleri üzerine çeken Hollandalı gençyıldız, geçtiğimiz sezon başında 2.5 milyon euroya Almanya Bundesliga takımlarından Frankfurt'a transfer oldu. Forvet bölgesinde görev yapan 23 yaşındaki Hollandalı, geçtiğimiz sezon Bundesliga'da 19 maça çıktı ve 4 golün altına imza attı.




#Luc Castaignos
#Frankfurt
#Galatasaray
8 yıl önce