|

Muhammet nereden nereye

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen Muhammet Demirci yine kayıplarda. Devre arasında 2. Lig ekiplerinden İstanbulspor’a transfer olan genç oyuncu çıktığı 8 maçta yine hayal kırıklığı yarattı.

Yeni Şafak
17:09 - 1/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:34 - 1/06/2016 Çarşamba
Diğer
İstanbulspor'a kiralanan Muhammet yine isteneni veremedi.
İstanbulspor'a kiralanan Muhammet yine isteneni veremedi.

Beşiktaş ve Türk futbolunun gelecekteki en büyük yıldızları arasında gösterilen Muhammet Demirci İstanbulspor'da da umduğunu bulamadı. İkinci yarı kiralık olarak gittiği 2. Lig ekibinden 256 dakika süre alabilen 21 yaşındaki futbolcu 2 kez kırmızı kart görürken sadece 1 gol atabildi.



Sporcope'ta yer alan habere göre, 7 yaşındayken Beşiktaş tarafından keşfedilen Muhammet Demirci bir dönem Barcelona tarafından istenmesine rağmen bu transfer gerçekleşmemişti. Beşiktaş alt yapısında kariyerini devam ettiren ve Beşiktaş A Takımı'na kadar yükselen genç oyuncu bekleneni karşılayamadı.





Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Muhammet Demirci sezon başında Belçika Ligi ekiplerinden Mouscron'a transfer olmuştu. Belçika'da da umduğunu bulamayan Muhammet hiç maça çıkamadan takımdan gönderildi.



Yeniden Türkiye'ye dönen Muhammet bu kez 2. Lig ekibi İstanbulspor ile anlaştı. Sarı-siyahlı ekip iyi bir sezon geçirmesine rağmen genç oyuncu 8 maça çıktı ve 2 kırmızı kart görerek hayal kırıklığı yaşattı.











#Muhammet Demirci
#Beşiktaş
#İstanbulspor
8 yıl önce