|

Rüştü Reçber: MANU ve Arsenal ile anlaşmıştım

Türk futbolunun en başarılı kalecilerinden Rüştü Reçber, verdiği özel bir röportajda Barcelona'ya transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Reçber, Katalan kulübü ile anlaşmadan önce iki dev kulüple prensip anlaşmasına vardığını da itiraf etti.

Yeni Şafak
10:55 - 31/03/2017 Cuma
Güncelleme: 17:24 - 31/03/2017 Cuma
Diğer
2002 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Rüştü Reçber, Barcelona'ya bedelsiz olarak transfer olmuştu.
2002 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Rüştü Reçber, Barcelona'ya bedelsiz olarak transfer olmuştu.
A Milli Takımımızın eski kalecilerinden Rüştü Reçber, Barcelona kariyeri hakkında konuştu. Katalan kulübünde beklentileri karşılayamayan ve 1 sezon sonra Fenerbahçe'ye geri dönen başarılı file bekçisi Barcelona'ya transfer olmadan önce anlaştığı kulüpleri açıkladı.

İşte Şalom gazetesinde yer alan o röportajın Barcelona ile ilgili bölümü;

  • "Charles Puyol ve Luis Enrique çok yakınlık gösterdi bana. Biri kaptan, biri kaptan adayıydı o dönemde. Onun dışında Kluivert, Reiziger, Overmars, Ronaldinho. Herkes tarafından iyi karşılandım diyebilirim. Bu arkadaşlarla hâlâ iletişim halindeyiz. Barcelona taraftarıyım. Gitmeden önce Manchester United ve Arsenal ile ön mukavele imzalamıştım. Barcelona'ya gittiğimde tek bir hayalim vardı: o formayı tek bir kere bile olsa giyip o stada çıkmak. Benim için tavan Barcelona idi. Dünyanın en iyi ikinci kalecisi olarak gittim oraya. Ancak ailesine çok bağlı biriyim. Düzenim için tek adres Fenerbahçe idi. Barcelona sonrası İngiltere de olabilirdi; başka teklifler de vardı ancak ailemin düzenini bozmak istemedim. Bu tarz kararları vermeden hep eşimle oturup düşünürüm. Barcelona sonrasında yine oturup düşündük; Fenerbahçe'nin doğru olacağını kararlaştırıp bu şekilde bir yol izledik."
#Rüştü Reçber
#Barcelona
7 yıl önce