|

'Sabri Sarıoğlu artık sağ bek değil'

Galatasaray'da İsviçre kampı öncesinde teknik direktör Jan Olde Riekerink, Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek kafasındaki takımı anlattı. Hollandalı teknik adam yıllardır sağ bekte forma giyen Sabri Sarıoğlu'nun da mevkisini değiştireceğini ifade etti.

Yeni Şafak
11:28 - 12/07/2016 Salı
Güncelleme: 08:29 - 12/07/2016 Salı
Diğer
Teknik direktör Riekerink, Sabri Sarıoğlu'nun gelecek sezon sağ bek bölgesinde oynamayacağını ifade etti.
Teknik direktör Riekerink, Sabri Sarıoğlu'nun gelecek sezon sağ bek bölgesinde oynamayacağını ifade etti.

Transfer hamleleri ve takımın son durumunun masaya yatırıldığı Florya'daki zirvede Riekerink'in Galatasaray'ı ile ilgili önemli şifreler ve öne çıkanlar şöyle:



Riekerink, G.Saray'ın eksiklerini sıralarken, orta sahaya 3 takviye birden istedi. Emre Çolak, Bilal, Rodriguez'in ayrılığı ve Dzemaili'nin durumunun netleşmemesi nedeniyle Hollandalı hoca, konunun acil olduğunu vurguladı. Hürriyet'in haberine göre; Riekerink'in 2. önceliği golcü transferi oldu. Holandalı, “Bir forvet transferi yeter. Nasıl olsa Podolski var” dedi. A klas oyuncu garantisi veren Başkan Özbek, bunun yanı sıra, geçen yıl yaşanan forvet krizi nedeniyle iki golcü almak istiyor.



Riekerink'ten 'Sabri' kararı

  • Sabri Sarıoğlu, Riekerink tarafından sağ bek alternatifleri arasından çıkarıldı. Toplantıda, sağ bek alternatiflerini Linnes, Semih ve Koray olarak sıralayan Hollandalı, Sabri'nin artık sağ bekte değil, sağ kulvarın ön tarafında oynayacağını belirtti. Mevcut kadroyu da masaya yatıran Riekerink, kanatlara takviye istemedi. Hollandalı, “Kanatlarımız iyi” derken, Bruma'nın tutulmasını istedi. Bruma ile birlikte Yasin, Sinan ve Sabri ile iyi kanat alternatiflerine sahip olduğunu söyledi.










#Sabri Sarıoğlu
#Galatasaray
#Riekerink
8 yıl önce