|

Samet Akaydın göreve hazır

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Bu mücadele öncesinde sarı-lacivertli takımın 4 stoperinin 3'ü sakat. Mecburen stoperde Samet Akaydın ve Jayden Oosterwolde görev yapacak.

Haber Merkezi
09:47 - 3/11/2023 Cuma
Yeni Şafak
Samet Akaydın, Fenerbahçe'de sakat olmayan tek stoper
Samet Akaydın, Fenerbahçe'de sakat olmayan tek stoper

Stoperde görev yapan Becao, Djiku ve Serdar Aziz'in sakatlanması Samet Akaydın için fırsat oldu. Teknik direktör İsmail Kartal, milli futbolcuyla görüşerek, kendisine olan güvenini dile getirdi ve Trabzonspor maçında beklentilerini anlattı.


Tecrübeli stoper de "Bu fırsatı en iyi performansımı sergileyerek kullanmak istiyorum. Kendime güveniyorum" dedi. Samet, derbide Trabzonspor'un 2.01'lik forvet oyuncusu Onuachu'yu savunacak. Duran toplarda da Oosterwolde ileri çıkarak gol arayacak.


İsmail Kartal'a ceza çıkmadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a ceza verilmemesine karar verdi. TFF'den yapılan açıklamada, Pendikspor maçı sonrası açıklamaları nedeniyle tedbirsiz olarak disipline gönderilen Kartal'a ceza verilmediği belirtildi. Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ'a ceza vermeyen kurulun, siyah-beyazlı kulübe ise 112 bin lira para cezası verdiği aktarıldı. PFDK. Adana Demirspor ve Pendikspor'a 112 bin, Galatasaray ise 192 bin lira para cezası uyguladı.





#Fenerbahçe
#Samet Akaydın
#Trabzonspor
6 ay önce