|

Visca'dan Abdullah Avcı açıklaması: Bize takım olmayı hatırlattı

Trabzonspor'un Bosna Hersekli futbolcusu Edin Visca, teknik direktör Abdullah Avcı'nın takıma pozitif enerji getirdiğini söyledi. 33 yaşındaki yıldız, "Bu sezon hedefimiz ligde ilk 4 içinde olmak ve Türkiye Kupası'nı kazanmak" diye konuştu.

Selman Ağrıkan
11:47 - 26/10/2023 Perşembe
Güncelleme: 13:04 - 26/10/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Bordo-mavililer, Karagümrük maçına hazırlanıyor.
Bordo-mavililer, Karagümrük maçına hazırlanıyor.

Süper Lig'in 10. haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da yıldız futbolcu Edin Visca, sabah idmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Bosna Hersekli oyuncunun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:


"İstanbul'a kazanmak için gideceğiz"

"Alanya'yı yendik analiz yaptık. İstanbul'a kazanmak için gideceğiz. Öncelikli hedef Karagümrük maçını kazanmak, sonra Fenerbahçe maçına hazırlanmak."


"Kupa kazanmak istiyoruz"

"Geçen sezon iyi bir sezon geçirmedik. Bu sezonu geçen sezon gibi geçirmek istemiyoruz. En azından ilk 4 için de olmak istiyoruz. Kupa kazanmak istiyoruz. Trabzon'da ben de yeniden bir kupa kaldırmak istiyorum."




"10 gün içinde 4-5 toplantı yaptık"

"Hocamız geri geldi. Gelir gelmez hemen eski günleri anlattı. Ne istediğini anlattı. 10 gün içinde 4-5 toplantı yaptık. Analiz yaptık. Hocamız gelişiyle savunmada ve hücumda pozitif enerji getirdi. Kötü bir başlangıç yapmıştık sezona. Bizim de bireysel olarak hatalarımız vardı. Bunları analiz ettik. İnşallah önümüzdeki maçlardan en iyi şekilde sonuçlar alacağız."


"Takım oyununu hocanın gelişiyle hatırladık"

"Futbol bir takım oyunu, hocanın gelişiyle bunu hatırladık. Takım olarak çalışmamız gerekiyor. Her şey gol ve asistler değil, koşmak ve yardım etmek de var. Daha fazla çalışmak gerek, takım için düşünmek gerek. Bence iyi bir süreç bizi bekliyor."



"Performansımdan memnun değilim"

"Her zaman takım oyuncuyum. Bireysel olarak da en iyi performansı göstermek istiyorum. Açıkçası kendi performansımdan memnun değilim, her maç daha iyi olmak istiyorum."


"Yedekte de otururum"

"Rekabet güzel bir şey. Rekabet olmazsa hayatta gelişemezsin. Burada Trabzonspor'un başarısı önemli. Sağ bekte de oynarım, solda da oynarım, yedekte de otururum. Hiç problem değil."


"İnşallah Türkiye sonuna kadar gidebilir"

"Türk Milli Takımı'nı tebrik ederim. Ben de çok mutlu oldum. Çok stadyumlar yapıldı ve yatırımlar yapıldı. Yeni hoca geldi. Hırvatistan maçında herkes koştu ve savunma yaptı. Biraz disiplin uygulandı. Uğurcan ve Eren ile konuştum. 'Fazla antrenman değil, analiz yaptık' dediler. Bu detaylar önemli. İnşallah Türkiye sonuna kadar gidebilir."









#Trabzonspor
#Edin Visca
#Abdullah Avcı
6 ay önce