|

Mercan mavisi Galaxy S7 edge Türkiye'de

Samsung'un yeni renkli amiral gemisi S7 edge artık Türkiye'de. Note 7'nin fiyaskoyla sonuçlanmasının ardından hak ettiği ilgiyi göremeyen mercan mavisi rengi, geçtiğimiz haftalarda S7 edge'e uyarlanmıştı. 28 Kasım itibarıyla mercan mavisi S7 edge Türkiye'de satışa çıkacak.

Yeni Şafak
15:17 - 25/11/2016 Cuma
Güncelleme: 15:18 - 25/11/2016 Cuma
Yeni Şafak
Samsung Galaxy S7 edge, mercan mavisi renk seçeneğiyle satışa çıkıyor.
Samsung Galaxy S7 edge, mercan mavisi renk seçeneğiyle satışa çıkıyor.

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S7 edge'in renk seçeneklerine mercan mavisinin ekleneceğini geride bıraktığımız haftalarda duyurmuştuk. Güney Koreli teknoloji lideri, ilk kez mercan mavisi rengini ilk kez Note 7 ile piyasaya sürmüştü. Hatta telefonun lansmanı bile bu renk ön plana çıkarılarak yapılmış ve birçok kişinin beğenisini kazanmıştı.



İşte mercan mavisi rengine sahip Galaxy S7 edge'ler resmen Türkiye'ye geliyor. Bugüne kadar ülkemizde satılıp satılmayacağı belli olmayan telefon için Samsung Türkiye 28 Kasım'da raflardaki yerini alacağı müjdesini verdi. S7 edge'in bu renkle bir hayli farklı ve sıra dışı göründüğünü söylemek mümkün.





Telefonun eksi hanesine yazabileceğimiz tek nokta ise fiyatı. Zira mercan mavisi Samsung Galaxy S7 edge'in satış fiyatı 3,399 TL. S8 ve S8 edge'in tanıtımına kısa bir süre kalmışken, Samsung'un bu fiyat politikasının ne kadar tutacağı ise merak konusu.



Diğer taraftan geçtiğimiz gün de S7 edge'e parlak siyah rengi geleceği açıklanmıştı. Böylece Samsung Galaxy S7 edge'in renk seçenekleri 5'e çıkmış olacak (siyah, gümüş, altın, mercan mavisi, parlak siyah).













#Samsung
#Galaxy S7 edge
#Mercan Mavisi
7 yıl önce